REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Dovydas Bagdonas ir Monika Šalčiūtė (nuotr. House of Orda)

Ši birželio 11-oji – svarbi diena socialinių tinklų žvaigždei Monikai Šalčiūtei. Jos mylimasis Dovydas Bagdonas šiandien švenčia savo gimtadienį.

22

Ši birželio 11-oji – svarbi diena socialinių tinklų žvaigždei Monikai Šalčiūtei. Jos mylimasis Dovydas Bagdonas šiandien švenčia savo gimtadienį.

REKLAMA

Šia proga Monika socialinio tinklo „Instagram“ istorijose pasidalijo miela nuotrauka bei pasidalijo jautriu sveikinimu.

„Dovydai, meile mano. Sveikinu tave su gimimo diena! Žinau, kad dabar saldžiai miegi ir pamatysi tik ryte, bet vis tiek labai norėjau pasveikint! Linkiu pasiekti savo tikslus, tuos, kuriuos šiuo metu esi užsibrėžęs! Nepasiduoti, net jei atrodys neįmanoma! Aš visada būsiu šalia ir tau padėsiu tiek emociškai, tiek visaip kitaip! Bučkis. Greit susimatysim! Daugiau visko pasakysiu“, – rašė ji.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora ne kartą skyrėsi ir taikėsi, tačiau sprendžiant iš Monikos „Instagram“ paskyros, pora neseniai nesutarimus išsprendė ir vėl dažnai mėgaujasi vienas kito dėmesiu. Savo gerbėjams socialinių tinklų žvaigždė nebijo atskleisti savo laisvalaikio bei atvirai rodo beveik kiekvieną savo gyvenimo žingsnį, o neretai su ja matomas ir mylimasis Dovydas.

REKLAMA
REKLAMA

Dar anksčiau Monika buvo atvirai papasakojusi, kaip užgimė jos ir D. Bagdono pažintis bei papasakojo daugiau detalių apie jųdviejų santykius.

„Susipažindamas su manimi jis jau matė, kuo aš užsiimu. Jam, kaip vaikinui, buvo labai lengva mane merginti, nes jis jau matė, ką aš dirbu, ką dariau. Kai susipažįstu su žmogumi, kurio visiškai nežinai, tai viskas aiškėja tik eigoje, koks tas žmogus yra – pavyzdžiui, kaip man su Dovydu buvo“, – sakė Monika pridėdama, kad su mylimuoju susipažino viename renginyje, kuriame dirbo ringo mergaite. Tiesa, nors daugelis galvojo, kad pora kartu ir gyvena, realybė, pasirodo, buvo kiek kitokia. „Mes niekada kartu negyvenome, nežinau, kodėl žmonės taip galvoja. Buvo periodas, kai aš galbūt su juo daugiau būdavau, tai taip galėjo pasirodyti, bet mes gyvename atskirai“, – sakė ji.

Taip pat mergina tikina, kad niekuomet vaikinams per daug neleisdavo ja rūpintis. „Aš savimi pasirūpinu pati daugiau, negu manimi gali pasirūpinti vaikinai. Bet gal aš ir pati tokia esu, kad man nereikia, jog manimi rūpintųsi“, – pasakojo socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų