REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Kristina Kaikarienė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Vestuvės – viena įsimintiniausių ir gražiausių švenčių. Apie šią šventę moterys svajoja jau nuo mažų dienų. Rengdamos savo lėles, įsivaizduoja, kad vieną dieną ir jos susituoks, pasipuoš ilga, pūsta suknele...

34

Vestuvės – viena įsimintiniausių ir gražiausių švenčių. Apie šią šventę moterys svajoja jau nuo mažų dienų. Rengdamos savo lėles, įsivaizduoja, kad vieną dieną ir jos susituoks, pasipuoš ilga, pūsta suknele...

REKLAMA

Apie tai naujienų portalui tv3.lt papasakojo bei slapčiausias moterų fantazijas šia tema atskleidė profesionali vestuvių planuotoja, Kristina Kaikarienė.

Apranga

Jau nuo mažų dienų merginas lydi vizijos apie ilgas ir pūstas sukneles. Karališkai pūstos suknelės dar ir dabar yra labai madingos.

„Dauguma nuotakų renkasi klasikines sukneles. Jos nori būti princesėmis ir aš visuomet palaikau jų šį norą. Vestuvės yra labiau moteriška šventė. Mergaitės nuo vaikystės svajoja būti nuotakomis, rengia lėles ir jas puošia.

Tai ilga suknelė, pūstom rankovytėm, petnešėlėmis. Suknytė įrėmina figūrą, jos atrodo kaip porcelialinės lėlės“, – pasakoja vestuvių planuotoja.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos daug dėmesio skiria ir savo šukuosenoms. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad jos su paprastais kuodukais, tačiau tai – tikri meno kūriniai. „Nuotakos labiausiai mėgsta garbanas arba mažus, ale paprastus kuodelius. Šiek tiek ištaršyta priekyje garbana.

REKLAMA

Sakau, paprasti, nes iš tikrųjų tie kuodeliai yra meno kūriniai, kurį sukurti įdedama labai daug darbo. Na, o makiažas – kiek įmanoma natūralesnis“.

Nereikia pamiršti ir vaikinų. Garsi vestuvių planuotoja pataria atkreipti dėmesį į klasiką. „Klasikinis kostiumas niekada neišeis iš mados. Smokingas, klasikinis kostiumas yra derinamas pagal vietą. Aišku yra labai kvaila kai su smokingu vyras ateina karštą vasaros dieną, kaimo turizmo sodyboje. Bet klasika visais laikais buvo ir yra madinga“.

Vieta

Turbūt dauguma moterų nuo mažens svajojo susituokti bažnyčioje, apsupti mylimų žmonių. Tačiau kas galėjo pagalvoti, kad vestuves galima surengti net ir oro balione?

REKLAMA
REKLAMA

Anot Kristinos, švęsti vestuves populiaru yra visur. „Visos nuotakos turi skirtingas vizijas. Viena nori ant pievos, vaizdo į ežerą, o kita – ypatingo kalno. O gal net Žydrojoje pakrantėje. Viskas yra populiaru. Mūsų miškai ir pievos... Ir salės su parketu yra populiaru.

Visų moterų vizijos skirtingos. Viena nori su suknele šluoti raudoną kilimą, o kita nori matyti nepaprastai gražų vaizdą“.

Šiais laikais ypač populiaru švęsti vestuves kiek neįprastose vietose. „Mano liežuvis kartais pasiūlo ar pasako ženkliai daugiau, nei pačios nuotakos sugalvoja: 12 valandą nakties, šviečiant mėnuliui, o gal oro balione.

Čia yra tie dalykai, kurie buvo daromi. Manau, kad čia ypatingų stebuklų nėra. Labiausiai man patiko rengti vestuves Prancūzijos pilyje. Kada buvo galima prisiliesti prie autentikos. Bet šiaip iš kiekvienos vietos sukuri pasaką. Manau, kad ir miško aikštelėje galima padaryti Versalio salę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dekoracijos

Vestuves reikia planuoti nuo A iki Z, juk tai šventė, kurią švęst planuoji tik vieną kartą gyvenime. Todėl nuotakai kiekviena smulkmena yra labai svarbi.

Kristina atskleidė, kokios dekoracijos ir spalvos madingos kiekvienais metais. „Visais metais, visais amžiais, bus madingos visos švelnios spalvos. Daugiau mažiau visos nuotakos nori, kad vakaras būtų nepaprastai jaukus, gražus ir būtinai instagraminis.

Jos visos nori nuotraukas talpinti į socialinius tinklus ir mušti visus rekordus. Lemputės, kurios valdė kokius 5-8 metus, jau po truputį nueina į užmarštį.

Madingiau dabar žvakių šviesa, labiau lieka tikras meninis apšvietimas, kuris užburia, padaro mistinę atmosferą. Na, o dėl gėlių, tai bijūnai ir rožės. Niekas kitas jų neišstums.

Be abejo, kad įvairiausia žaluma yra ir bus, bet tų tradicinių gėlių, šviesių gėlių, rožinių gėlių, niekas nepakeis. Aišku, kas mėgsta lauko ar daro piknikinę šventę, jis renkasi ale lauko gėles. Sakau ale, nes tam, kad paruošti alyvą ar kitą lauko gėlę, reikalingas išmanus žmogus. Nuskintos gėlės ilgai neišsilaikys. Mes gėles užsakinėjam iš Olandijos, Izraelio, Puerto Riko“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų