REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Viktorija Siegel (D. Kučio nuotr.)

Šiandien Kanuose su mylimuoju Danieliumi Bunkumi ir dukrele Nicole gyvenanti žavioji Viktorija Siegel savo socialinių tinklų gerbėjams paskelbė netikėtą žinią.

23

Šiandien Kanuose su mylimuoju Danieliumi Bunkumi ir dukrele Nicole gyvenanti žavioji Viktorija Siegel savo socialinių tinklų gerbėjams paskelbė netikėtą žinią.

REKLAMA

Moteris tapo dviratininkės Modestos Vžesniauskaitės labdaros „Auginam Lietuvai čempionus“ ambasadore.

Tiesa, dviratininkė bei milijardierius Johno Caudwello mylimoji Modesta tokią labdarą organizuoja ne pirmąjįkart – paprasčiausiai šių metų rudenį ji pirmąkart įvyks Lietuvoje.

„Kadangi Modesta Vžesniauskaitė ir Johnas Caudwellas yra labai geri mūsų bičiuliai, sužinojusi apie ši projektą, kad Modesta planuoja Lietuvos mažiesiems talentams, dviratininkams, ir jų sporto bazei, nusprendžiau prisidėti, pasiūlyti savo pagalbą. Modesta su Johnu pasvarstė ir nusprendė pasiūlyti man tapti šio renginio ambasadore“, – pasakojo Viktorija.

„Gavusi šį pasiūlymą, aš nedvejodama sutikau, nes labdara man nėra svetima. Nuo pat mažesnis mano šeimoje buvo skiepyta, kad reikia padėti tiems, kuriems to reikia, pasidalinti, jei kažką turi. Kartais tai nebūtinai turi būti pinigai – tai gali būti pokalbis. Žmonių svajonės kartais būna tokios mažos, kad kai pagalvoji, kad jiems tik tiek tereikia iki pilnos laimės, yra labai smagu padėti, kad kuo daugiau žmonių aplink būtų laimingi“, – skatindama ir kitus žmones prisidėti prie labdaros, sakė V. Siegel.

REKLAMA
REKLAMA

Labdaros metu rugsėjo 21 dieną Lietuvoje bus organizuojamas dviračių žygis ir gala vakarienė. Žinoma moteris teigė, kad stengsis pasidoryti ir ten, ir ten.

REKLAMA

„Vakarienėje tikrai būsime, bet planuojame dalyvauti ir žygyje. Specialiai iš Prancūzijos palaikyti Modestos grįšime į Lietuvą. Tai bus pirmas toks renginys Lietuvoje. Jau daug metu ji tai daro Monake, mes esame ne kartą prisidėję. Šįkart ji nusprendė tai padaryti Lietuvoje, atiduoti duoklę Lietuvai, kadangi ji pati gimusi čia ir būtent Lietuva padarė ją čempione. Jai norisi padėti gimtinei“, – apie gražią draugės idėją pasakojo V. Siegel.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų