REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Vaida Genytė (D. Buinickaitės nuotr.)

Gardus maistas, jauki aplinka, neįprastai ilgas darbo laikas, galimybė mėgautis ežero pakrantės vaizdais ir vasariškais malonumais į Trakus atviliojo ne vieną žinomą žmogų, sulaukusį kvietimo dalyvauti naujos vietos – „Maisto manijos terasos“ atidaryme, rašoma pranešime spaudai.

56

Gardus maistas, jauki aplinka, neįprastai ilgas darbo laikas, galimybė mėgautis ežero pakrantės vaizdais ir vasariškais malonumais į Trakus atviliojo ne vieną žinomą žmogų, sulaukusį kvietimo dalyvauti naujos vietos – „Maisto manijos terasos“ atidaryme, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Tarp svečių buvo galima išvysti aktorę Sandrą Daukšaitę-Petrulėnę, dainininkę Vaidą Genytę, aktorę Liną Bražinskaitę-Tupikovskienę, dainininkę Donatą Virbilaitę, televizijos gelbėtoją Neringą Mažeikienę, dizainerį Kęstutį Lekecką, dainininką Ironvytą, televizijos projektų vystytoją Gediminą Juodeiką su sužadėtine Živile, aktorę Justę Zinkevičiūtę, sveikos mitybos specialistę Indrę Trusovę bei kitus.

„Tokios neįprastos vietos mūsų miestui labai reikėjo. Juk Trakai – tai ne vien pilis ir kibinai. Čia yra ir daugiau svarbių dalykų“, – patikino į oficialias terasos įkurtuves atvykusi Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė.

REKLAMA
REKLAMA

Tam pritarė ir minėtos terasos sumanytoja bei šeimininkė Inga Barkauskienė. Ne vienerius metus Trakuose gyvenanti moteris pastebėjo, jog vakarais daugelis maitinimo įstaigų nebedirba, o didžiosios dalies meniu akcentai – kibinai.

REKLAMA

„Terasa – tai mano išsipildžiusi svajonė. Daug kas mane tikino, jog tokios vietos Trakams nereikia, o aš manau kitaip“, – su šypsena ir pasitikėjimu kalbėjo moteris, pridurdama, jog tokio formato maitinimo įstaigų, kaip jos įkurtoji, didžiuosiuose Lietuvos miestuose yra ne viena, tačiau kibinų sostine vadinamoje vietovėje tokia – pirmoji.

Todėl joje bus galima užsisakyti ne tik kibinų degustaciją. Meniu pasididžiavimu įvardinamas avienos kulnas, jaučio žandai, anties šlaunelė, aštuonkojis, burata salotos, avienos sriuba, mėtinė Panna cotta“ bei kiti virtuvės meistrų ruošti skanėstai.

„Filmų peržiūros, lounge zona tiesiog pievoje, šeimų piknikai – pas mus bus tai ir dar daugiau visko. Svarbu, kai mūsų svajonės pildosi, tad... ko nors norėti reikia atsargiai“, – geros nuotaikos neslėpė I. Barkauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų