REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (D. Tarėlos nuotr.) (tv3.lt fotomontažas)

„Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė pasitinka vasarą stilinga fotosesija, rašoma pranešime spaudai.

12

„Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė pasitinka vasarą stilinga fotosesija, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Gražuolė nuotraukose pozavo su figūrą pabrėžiančia suknele, kurią vėliau iškeitė į maudymosi kostiumėlius.

Ryžosi avantiūrai

„Vasara man yra pats gražiausias metų laikas. Kartu su savo šeima, draugais daug laiko praleidžiu pajūryje. Norėjau išsivaduoti iš oficialių, darbui biure skirtų drabužių ir įsiamžinti su maudymosi kostiumėliu. Kadangi negalėjau išsirinkti vieno, pozavau su keturiais skirtingais. Vasara – geriausias laikas ryžtis avantiūroms. O ši fotosesija su maudymosi kostiumėliais man yra drąsus žingsnis“, – juokėsi žinoma šviesiaplaukė.

Nuotraukose tituluota gražuolė vilki prekės ženklo „Ms.Mermaid“ maudymosi kostiumėlius. R. E. Mazurevičiūtė juokauja, kad ši fotosesija buvo jai lyg testas, ar praėjusią vasarą vykusios vedybos neturėjo figūrai šalutinio poveikio. „Po vestuvių nėriau į šeimyninius rūpesčius ir naujus darbus. Todėl įvairios fotosesijos liko šiek tiek užmarštyje. Pagalvojau, kad pats laikas prisiminti pozavimo įgūdžius“, – pasakojo Nidoje vestuves atšokusi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Gražuolės karūna padovanojo pažintis

Prieš šešerius metus gražiausia šalies mergina išrinkta R. E. Mazurevičiūtė neslepia, kad karūna jai atvėrė daug kelių. Pasak merginos, tai buvo vienas gražiausių gyvenimo etapų, leidęs patirti įvairius nuotykius. R. E. Mazurevičiūtę prodiuseriai pakvietė sudalyvauti šokių projekte. Jame gražuolė susipažino su Remigijumi Žiogu, kurio dėka nėrė į naują veiklą – renginių organizavimą ir vedimą.

REKLAMA

Taip pat likimas Rūtą suvedė su dainininku Ištvanu Kviku, kurio dėka išmoko dainuoti ir kartu sudalyvavo projekte „Žvaigždžių duetai“. Jame pora užėmėme antrąją vietą. Gražuolei teko susipažinti ir su televizijos „virtuve“ dirbant režisieriaus asistente. Vėliau moteris išbandė vedėjos amplua, buvo komisijos nare kituose projektuose.

„Patirčių ir naujų kelių buvo gana įvairių. Kaip gyvenimo guru Dalai Lama yra pasakęs, stengiuosi nuolat save stebinti, nes tai laimingo žmogaus požymis. Palinkėsiu visiems būti laimingiems, nepavydėti kitiems. Labai dažnai mums atrodo, kad kažkam gyvenime sekasi geriau. Daugiau laiko skirkime sau, savo pomėgiams, savęs tobulinimui, mokantis geriau suprasti save ir kitus“, – gyvenimo suteiktomis galimybėmis džiaugiasi žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Renginių vedimas – nauja aistra

Šiuo metu R. E. Mazurevičiūtė dirba vienoje įmonėje, rūpinasi naujų projektų pardavimų vystymu ir įgyvendinimu. Laisvu metu ir savaitgaliais moteris veda renginius. Tai R. E. Mazurevičiūtės hobis, kuris, kaip tikina, įneša naujų spalvų į jos gyvenimą.

„Šioje srityje esu dar naujokė, todėl gera mokytis iš šalia esančių kolegų. Tai renginių karaliumi tituluojamas Remigijus Žiogas ir dainininkė Nijolė Pareigytė. Jie scenoje jaučiasi kaip žuvys vandenyje. Sekdama jų pavyzdžiu, stengiuosi ir aš būti bent renginių akvariumo plekšne“, – juokiasi gražuolė.

R. E. Mazurevičiūtė džiaugiasi, kad jai jau teko dirbti kartu su scenos grandu Arūnu Valinsku ir humoro meistru Justinu Jankevičiumi. Vesti renginį su tokiais profesionalais ne tik neįkainojama patirtis, bet ir didelė atsakomybė. „Kiekviena nauja veikla, darbas ar sau iškeltas iššūkis suteikia nuostabią pažinimo galimybę – sutikti daugybę skirtingų savo srities profesionalų. Iš jų gali mokytis, ugdyti save kaip asmenybę, įgyti naujų patirčių“, – sako moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mokosi vizažo paslapčių

Nuolat girdėdama iš aplinkinių komplimentus dėl visada puikiai atrodančio makiažo, R. E. Mazurevičiūtė nusprendė profesionaliai susipažinti su grožio pasauliu. Šiuo metu Rūta lanko privačias vizažo pamokas ir gilinasi į makiažo paslaptis: „Gyvenime mėgstu išbandyti vis naujus dalykus. Galbūt pavyks patobulėti ir vizažas taps dar viena sritimi, kuri man teiks džiaugsmą ir pilnatvę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų