REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Jaycee Chan (nuotr. Instagram)

Aktorius Jackie Chanas ekrane atrodo linksmas ir energingas, tačiau už viešo įvaizdžio slepiasi sudėtinga asmenybė ir akylai saugomas asmeninis gyvenimas. 

25

Aktorius Jackie Chanas ekrane atrodo linksmas ir energingas, tačiau už viešo įvaizdžio slepiasi sudėtinga asmenybė ir akylai saugomas asmeninis gyvenimas. 

REKLAMA

Nors garsus aktorius ne kartą yra sakęs, kad savo vaikus auklėjo itin griežtai, bet, panašu, kad jo sūnus Jaycee vis vien nuklydo nuo kelio.

Dar prieš kelis metus tėvo pėdomis sekęs ir pradėjęs savo kelią kino pasaulyje, vaikinas įsisuko į narkotikų skandalą. 

2014-aisiais J.Chano sūnus nuteistas, kai po kratos namuose, buvo rasta narkotikų. Vyrą nuteisė kalėti šešeriems mėnesiams.

Tiesa, pasirodo, kad pačio Holivudo aktoriaus J.Chano jaunystė taip pat nebuvo rožėmis klota. Vaidinti nuo 1962 m. pradėjęs Jackie susikūrė stulbinančią karjerą. Kovos menus ir aktorinius sugebėjimus televizijoje demonstravęs vyras tapo vienu žinomiausių veiksmo filmų aktorių.

Nors aktorius ekrane atrodo linksmas ir energingas, tačiau už viešo įvaizdžio slepiasi sudėtinga asmenybė ir akylai saugomas asmeninis gyvenimas. 65-erių vyras yra prisipažinęs apie savo siautulingą gyvenimą ir blogus poelgius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, jog Jackie vartojo per daug alkoholio. Jis tikino, kad beveik visada vairuodavo girtas, o aplinka jam tebuvo rūkas.

„Visada važinėjau girtas. Ryte sudaužydavau savo „Porsche“, vakare sudaužydavau „Mercedes-Benz“. Visas dienas būdavau apsvaigęs, – rašė jis savo memuaruose, neseniai išverstuose į anglų kalbą. – Visą savo uždarbį išleisdavau alkoholiui, lošimui ir moterims.“

REKLAMA

Deja, tai nebuvo vienintelė problema. Vyras anksčiau smurtavo prieš savo sūnų Jaycee, kai šiam buvo vos dveji:

„Pakėliau jį viena ranka ir sviedžiau per kambarį. Jis atsitrenkė į sofą. Su ta jėga, kurią aš naudojau, jeigu ji būtų atsitrenkęs į baldo kampą ar sieną, viskas būtų buvę daug rimčiau“, – rašė aktorius, nuo to laiko pasižadėjęs daugiau rankos nepakelti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų