REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Ūkio šefas“ su gerai Lietuvoje žinomu BBQ meistru (nuotr. asm. archyvo)

Vis populiarėjanti mada – rinktis vietiniuose ūkiuose užaugintą produkciją. Populiarėja turgūs, vis daugiau ūkininkų krautuvėlių įsikuria didžiuosiuose miestuose.

6

Vis populiarėjanti mada – rinktis vietiniuose ūkiuose užaugintą produkciją. Populiarėja turgūs, vis daugiau ūkininkų krautuvėlių įsikuria didžiuosiuose miestuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kuo gyvena patys ūkininkai? Kaip atsirinkti geros kokybės, natūralų, sveiką produktą? Ką iš jų pasigaminti namuose? Visa tai – naujame kulinariniame projekte „Ūkio šefas“ su gerai Lietuvoje žinomu BBQ meistru Vyliumi Blauzdavičiumi. Premjera – birželio antrą dieną, sekmadienį, 9 val. per TV3.

REKLAMA

Vikingiška kelionė: nuo sporto varžybų, iki BBQ meistro, kuriančio TV laidas

Vylius Blauzdavičius – geriausiai žinomas kaip BBQ meistras, prekinio ženklo „Viking The Chef“ sumanytojas ir vystytojas. Savo kelią pradėjo nuo kelionių po pasaulį, filmuojant sporto varžybas, dirbant su video medžiaga, tačiau nuo seno turėjo hobį: gaminti maistą gamtoje. Po klajonių po pasaulį, V. Blauzdavičius, grįžęs į Lietuvą, savo hobį – gaminti maistą – pavertė darbu.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbiausia, kad tuo, kuo užsiimi, asmeniškai patiktų tau pačiam. Tada ateis ir projektai, ir naujos utopinės idėjos, kurios, žiūri, pradeda pildytis, viena jų – senas noras dirbti su Lietuvos ūkininkais ir štai, startavo mano kūdikis – „Ūkio šefas“, – pasakoja laidos vedėjas Vylius Blauzdavičius.

„Daug metų dirbau su video medžiaga, todėl žinau, kaip viską perteikti patraukliai, estetiškai ir dirbant su maistu, svarbiausia, skaniai, todėl prieš metus laiko išpildžiau vieną iš savo svajonių – turėti TV laidą. Tai buvo laida „Šefai vikingai“ per TV3 televiziją, kurioje susirišo meilė gamtai ir kokybiškas maistas, keptas ant ugnies su kompanija šalia, tai ir yra tikrasis BBQ, o šiandien pristatau naują kulinarinį projektą“, – kalbėjo V. Blauzdavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sukūręs greitai išpopuliarėjusią TV laidą „Šefai vikingai“ praeitą vasarą per TV3, vardinius prieskonius, išgarsinęs maisto vlogus, atidaręs savo kokybiškos mėsos parduotuvę, Vylius Blauzdavičius nežada sustoti: „Prekinis ženklas „Viking The Chef“, po kurio skėčiu ir startavo kulinarinis projektas „Ūkio šefas“, tai ne tik TV laida, tai ne tik receptai, tai ne tik reportažai, tai – aš, mano patirtis, mano meilė geram maistui ir gerai kompanijai, dėmesys Lietuvos ūkiams, tikriems maisto produktams: natūraliems, kokybiškiems, sveikiems.“

REKLAMA

Sukūręs šimtus paprastai paruošiamų, tačiau negirdėtų ir naujų, receptų, spėjusių nugulti ant lietuvių stalo, Vikingas kartu su partneriais „Baltic Agro“ pristatė naują projektą, kuris nukelia į tolimiausiuose Lietuvos kampeliuose įsikūrusius ūkius, kuriuose su meile gimsta tai, ką vadiname kokybe, natūralumu ir sveiku maistu.

Daugiau dėmesio Lietuvos ūkininkams

„Mano pasižadėjimas 2019 metams – daugiau dėmesio skirti mažai matomai Lietuvos pusei – ūkininkams. Besikeičiant maisto vartojimo tendencijoms, tiek garsiausi šalies restoranai, tiek patys lietuviai, vis dažniau atsižvelgia į vietinę produkciją, sezoniškumą bei natūralumą. Tačiau valgydami patiekalus, lankydamiesi turguose ir ieškodami kokybės, pamirštam, iš kur visa tai atkeliauja.

REKLAMA

Todėl sunkus ūkininkų darbas, jų kasdienybė, produktų auginimas čia, Lietuvoje, bei patiekalai, ruošti ant laužo iš pačių jų užaugintų produktų – bus pristatyti naujoje TV laidoje „Ūkio šefas“ per TV3 televiziją. Ūkininkų darbo subtilybės ir kasdienybė, dar daugiau receptų gamtoje ant laužo ir gero maisto užtaisas nepaliks abejingų. Juk BBQ – tai tradicija, vienijanti gamtą, kokybę, laužą ir pašnekesius prie jo“, – apie BBQ tradicijas bei jų vertę kalbėjo laidos vedėjas.

„Tikiu, kad šiandieninis ūkininkas, auginantis sveiką produktą, yra modernus, šiuolaikiškas, turi didelį žinių bagažą bei kompetencijas, kurias laidų metu ir sieksime atskleisti visuomenei. Tai bus smagus bei patrauklus akiai projektas, kuriame kalbėsime ne tik apie ūkiuose užaugintus produktus, bet ir iš jų pačiuose ūkiuose gaminsime gardžius patiekalus“, – projekto formatą atskleidžia Vylius Blauzdavičius.

„Ūkio šefas“ – kiekvieną sekmadienį 9:00 per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų