REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Sara Geurts (tv3.lt fotomontažas)

Kartais taip susikoncentravę į savo bėdas nė nepagalvojame, ką gali išgyventi kiti – ir nors dažnai atrodo, kad problemų turime tik mes patys, realybė kiek kitokia.

17

Kartais taip susikoncentravę į savo bėdas nė nepagalvojame, ką gali išgyventi kiti – ir nors dažnai atrodo, kad problemų turime tik mes patys, realybė kiek kitokia.

REKLAMA

28 metų mergina, atrodo, turėtų stebinti jaunyste ir tiesiog žydėti, vis dėlto manekenė Sara Geurts šio malonumo neturi.

Jauna mergina serga itin reta liga, kuri jos odą paverčia lyg senos moters. Merginos odai stinga kolageno, todėl ji atrodo tarsi močiutė, o ne gyvenimu besidžiaugianti gražuolė.

Tiesa, nors šia liga sergantiems žmonėms dažnai plika akimi matomų požymių nėra, Sara – išimtis. Vis dėlto mergina siekia nenuleisti rankų, o socialinius tinklus ėmė naudoti kaip įrankį drąsiai kalbėti apie savo sveikatą. Galiausiai tai jai pradėjo „prasimušti“ net iki modelių agentūrų – dabar ji dažnai kviečiama fotografuotis pačiose įvairiausiose fotosesijose.

Vis dėlto nors Sara į gyvenimą stengiasi žiūrėti kuo įmanoma pozityviau, šis neretai ją išbando. Mat, pavyzdžiui, paskutinieji metai jai buvo itin sunkūs – Sara nė negalėjo valgyti.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nepaisant to, ji pozavo su tokiomis pasaulinio lygio garsenybėmis, kaip Winnie Harlow, Wiz Khalifa, Mandy Moore bei kitomis. „Tai buvo išties įspūginga kelionė“, – sako Sara.

REKLAMA

Tiesa, merginai išgarsėti padėjo ne kas kita, o jos pačios mergina, Bri Berglund, kuri ėmė Sarą fotografuoti jos „Instagram“ paskyrai. „Tuo metu savo gyvenime buvau tikrai itin blogame taške – turėjau daug blogų įpročių, mane supo blogi žmonės. Man reikėjo stipriai išsivalyti, kad ir vėl pamatyčiau šviesą“, – sakė S. Geurts.

Kol buvo maža, Sara ir jos draugai merginos oda žavėjosi, tačiau bėgant metams ji to ėmė gėdytis, ir net karščiausiomis dienomis slėpdavo savo kūną po maskuojančiais ir dideliais drabužiais.

Sulaukus 20 metų, jos požiūris ėmė keistis – dabar neįprastos išvaizdos mergina yra įsitikinusi, kad jei savo kūną pamilti galėjo ji, tai padaryti gali ir bet kuris kitas.

Daugiau S. Geurts akimirkų pamatysite nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų