REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Alma Adamkienė, Diana Nausėdienė, Laima Paksienė (tv3.lt fotomontažas)

Lietuvoje praūžę prezidento rinkimai palietė kiekvieną. Ne paslaptis, kad daugelio akys nukrypo ne tik į prezidento postą iškovojusį ekonomistą Gitaną Nausėdą, bet ir į jo žmoną Dianą, kuri tapo pirmąja šalies ponia.

39

Lietuvoje praūžę prezidento rinkimai palietė kiekvieną. Ne paslaptis, kad daugelio akys nukrypo ne tik į prezidento postą iškovojusį ekonomistą Gitaną Nausėdą, bet ir į jo žmoną Dianą, kuri tapo pirmąja šalies ponia.

REKLAMA

G. Nausėdos žmona Diana – tarptautinio protokolo dėstytoja Vilniaus universiteto Verslo mokykloje. 55-erių moteris gimė ir mokėsi Klaipėdoje, dirbo pamainos meistre, technologe, vadovavo įvairioms siuvimo ateljė.

Aktyviai į sutuoktinio rinkiminę kampaniją įsitraukusi moteris jį atlydėjo dar prie Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centro, kur ekonomistas ir paskelbė, kad dalyvaus prezidento rinkimuose. Tąkart Diana spindėjo elegancija ir pasitikėjimu savimi.

D. Nausėdienė buvo pasipuošusi baltos spalvos dviejų dalių kostiumėliu, plaukus susegė į kuodą.

Nausiedienės interviu žiūrėkite:

Žymi moteris šalia savo vyro lemtingąją rinkimų antrojo turo dieną buvo taip pat pasipuošusi ryškiu, raudonos spalvos dviejų dalių kostiumėliu bei juodais aukštakulniais.

REKLAMA
REKLAMA

D. Nausėdienės kaklą puošė nedidelis pakabukas, o ilgus, tamsius plaukus ji sugarbanojo ir susegė.

Garsiausias Lietuvos pirmąsias ponias visąlaik lydi vienas bendras bruožas, kuris jas vienija. Tai – elegancija.

REKLAMA

Stiliaus pavyzdys

Viena gražiausių šalies porų taip pat laikomi Valdas ir Alma Adamkai. Alma yra įvardijama viena stilingiausių visų laikų Lietuvos moterų ir pavyzdys daugeliui, kaip turėtų atrodyti rafinuota ir elegantiška moteris.

Moteris dažnai viešumoje pasirodo su įvairiais liemenuotais kostiumėliais, sudarytais iš švarko ir pieštuko stiliaus sijono. Anksčiau vykdama į susitikimus ji rinkdavosi švelnių atspalvių klasikinius kostiumėlius.

Didesnėms iškilmėms Alma rinkdavosi ryškių spalvų kostiumėlius, kurie ją išskirdavo iš minios. Visgi kasdienybėje ji likdavo ištikima klasikai – neutraliems tonams, baltiems, pilkiems, juodiems ar rausviems drabužiams.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, ponia Alma niekuomet savo kaklo neslėpdavo po storu šaliku – ji rinkdavosi plonas skareles, kurios įvaizdžiui suteikdavo išskirtinumo.

Norėjo būti moteriška

Buvusio prezidento Rolando Pakso žmona Laima Paksienė pirmosios ponios titulu pasidžiaugė ne itin ilgai – ne pilnus metus.

Vilniaus universitetą baigusi moteris yra diplomuota ekonomistė. Bene geriausiai ji žinoma dėl savo dalyvavimo projekto „Lietuvos šokių dešimtukas“.

Pati L. Paksienė yra minėjusi, kad jai patinka moteriškas stilius, o ne griežti kostiumėliai, kokius vilkdavosi A. Adamkienė. Ji tvirtino, kad nori daugiau švelnumo ir maloniau yra matyti moterišką moterį.

L. Paksienė dažnai rinkdavosi tamsių atspalvių sukneles, tačiau nebijodavo ir ryškių spalvų bei įmantrių raštų. Moteris taip pat skirdavo dėmesį savo aksesuarams – kaklą ir ausis puošdavo perlų vėriniais, rankoje visuomet turėdavo rankinę ar delninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų