REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moterys, pamilusios užsieniečius (tv3.lt fotomontažas)

Sakoma, kad širdžiai – neįsakysi – ir tai tikra tiesa. Ne be reikalo sakoma, kad meilė įveikia didžiausias kliūtis ir tūkstančius kilometrų, o sienų ar draudimų jai – nėra.

36

Sakoma, kad širdžiai – neįsakysi – ir tai tikra tiesa. Ne be reikalo sakoma, kad meilė įveikia didžiausias kliūtis ir tūkstančius kilometrų, o sienų ar draudimų jai – nėra.

REKLAMA

Vis dažniau atsiranda tarptautinių porų, kurias sudaro mišrių tautybių žmonės. Ne išimtis ir Lietuvos pramogų pasaulis. Čia meilių, užsimezgusių su kitataučiais, tikrai netrūksta.

 

Pamilo milijonierių

Dar 2018-aisiais pasklido kalbos, kad viena gražiausių šalies moterų tituluojama Asta Valentaitė kuria ateitį su britų multimilijonieriumi Glenu Manchesteriu.

15 metų skirtumas ir atstumas nė kiek nesutrukdė poros jausmams – Asta šiuo metu gyvena tarp Vilniaus ir Londono, kur ji leidžia laiką su mylimuoju.

Garsi moteris viešėdama pas mylimąjį išbandė ir britų aukštuomenės mėgiamas pramogas: ji dalyvavo prestižinėse žirgų lenktynėse Askote bei išbandė jėgas stendiniame šaudyme, kurio metu stengiamasi pataikyti į paleistus į orą taikinius.

REKLAMA
REKLAMA

Pati Asta meilę į savo širdį įsileido po ilgo laiko – ji 2008-aisiais ištekėjo už verslininko Laimučio Pinkevičiaus, tačiau skirtingais keliais pasuko 2015-aisiais.

REKLAMA

Kiek vėliau jos gyvenimą lydėjo skandalingi santykiai su Dovydu Rediku, bet po kelių metų tylos jos širdį užkariavo Glenas.

Kuria ateitį Monake

Garsi šalies dviratininkė, olimpietė Modesta Vžesniauskaitė jau ilgą laiką vadinama Monako elito dama. Ji ateitį kuria su vienu turtingiausių pasaulio verslininkų, milijardieriumi britu Johnu Caudwelu.

Moteris su mylimuoju susipažino prieš kiek daugiau nei 5-erius metus. Tąkart jie dalyvavo labdaringame dviračių maratone. Jų neišgąsdino nei skirtingos tautybės, nei 30-ies metų skirtumas ir jie nusprendė tapti pora.

REKLAMA
REKLAMA

Modesta sakė, kad norėtų jaunesnio vyro, tačiau yra, kaip yra. „Aš supratau, kad gyvenime negali gauti idealaus varianto ir vis tiek kažkur turi nukentėti. Mūsų santykių trūkumas – amžiaus skirtumas“, – pasakojo ji.

Dvejos vestuvės 

Garsi žurnalistė, kulinarinių laidų vedėja bei knygų leidėja Beata Nicholson taip pat pamilo užsienietį. Moteris 2003-aisiais ištekėjo už brito Tomo Nicholsono.

Kulinarė pasakojo, kad jos sutuoktinis pasipiršo po draugų vestuvių Zambijoje, vos po keturių susitikimų nuo pažinties.

Pora jau šių metų liepos 12-ąją minės 16 metų sutuoktuvių sukaktį. Tiesa, jie turi dvi itin svarbias datas. Beata ir Tomas tuokėsi ir Lietuvoje, ir Anglijoje. Visgi nors Tomas ir yra anglikonas, jie susituokė pagal krikščioniškas tradicijas ceremonijoje, kuri vyko lietuvių kalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pora ne tik sėkmingai plėtoja savo kavinių verslą, bet taip pat ir augina keturis vaikus. Dar 2018-ųjų lapkritį jiems gimė sūnus Harissonas.

Tąkart ji pasidalijo jautriu pranešimu socialiniuose tinkluose:

„Broliai ir seserys yra geriausia dovana, kokią gali padovanoti savo vaikui. Man buvo gana keista ir truputį nedrąsu garsiai prisipažinti: aš noriu dar vieno vaiko! Nes norėti pirmo – priklauso, antro – normalu, trečio – po pertraukos, aišku, suprantama, bet ketvirto???!!!! Ką tu sau galvoji? Tu proto netekai? Kažkaip man rodės, kad tokia bus bendra nuomonė, bet aš ir mano vyras Tomas, mes kalbėjom ir norėjom, dar kai Hariukas buvo visai vystykle gulintis kamuoliukas...“, – skelbė žinoma moteris.

REKLAMA

„Visi elgiasi pagal savo patirtį ir taip, kaip jiems atrodo geriausia. Man nebuvo sudėtinga auginti Izabelę ir Jurgį vieną po kito, aš kasdien džiaugiuosi, kad turiu sesę, kuri praktiškai tik vos vos jaunesnė. Hariukas apskritai nuo pradžios buvo desertas, saldainis ir gyvenimas laimės burbule, be to Tomas tikrai augina vaikus su manimi, tad aš galiu ir šeimoje, ir veikloje būti... Taigi ketvirtas vaikas!“, – džiaugsmo neslėpė B. Nicholson.

„Taip jutau ir taip norėjau. Žinoma, pasakytumėt – ta niekada nesibaigianti buitis ir amžina virėjos, skalbėjos karjera namuose, bet ir meilės, tikrumo, pilnatvės ir veiklos niekada netruks. Gyvenime nebūtina turėti vaikų, kad pajustum pilnatvę ir džiaugsmą, reikia tik mokėti rasti tą džiaugsmą kasdienybėje su vaikais ar be jų. O mūsų šeimoje viskas taip pat: atostogaujame be interneto, vaikai maudosi ir didžiausias rūpestis – kaip dabar patogiai tilpti į automobilį arba kaip mano vyras Tomas sako geriausias laikas yra dabar! O mano pilve vėl laikinas butas ir statybos darbai!“, – džiūgavo moteris.

REKLAMA

Ištiko santykių krizė

Prieš dešimtmetį muzikiniame realybės šou „Dangus“ išgarsėjusi Raimonda Masiulytė-Ramchurn savo ateitį nusprendė kurti Airijoje. Kartu su sutuoktiniu Vimaliu užsienyje gyvenanti moteris taip pat neslėpė, jog jos gyvenime buvo įvairių sunkumų, kuriuos ji įveikė.

„Buvo sudėtingas laikotarpis, tačiau mes su vyru tikime tikra, idealia, aistringa meile, kuri mus ir suvedė“, – pasakojo Raimonda.

Stresas kenkė santykiams

Perpus suliesėjusi moteris taip pat prasitarė, kad dėl pykčių ir nesutarimų buvo kaltas atsiradęs stresas. „Mano įvaizdis buvo kitoks, pasikeičiau, sunku buvo suvokti, kad tai ta pati aš, nors žiūri į veidrodį ir savęs nepažįsti… Man prireikė laiko“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors buvo kalbų, kad žinoma pora ruošiasi skyryboms, vis dėlto jie nusprendi žengti bendru gyvenimo keliu. „Jis niekuomet manęs nepaliko vienos, rūpinosi, laukė, kol būsiu pasirengusi, susiprasiu su nauja savimi“, – gražių žodžių vyrui Vimaliui negailėjo Raimonda.

Raimonda taip pat pajuokavo, kad gyvenimas su vyru, kilusiu iš Mauricijaus, yra neįprastas: „Atrodo, kad tu visuomet atostogauji, šypsaisi, esi darbštus ir ambicingas. Tai visko gyvenime matę vyrai, kurie dėl mylinčios moters dega aistra“, – sakė ji.

Kaip niekad laiminga

Sveiką gyvenimo būdą propaguojanti R. Masiulytė tvirtino, kad šiuo metu yra kaip niekad laiminga. „Esu laiminga, kai galiu save realizuoti, nusiperku dovanų naują suknelę ir džiaugiuosi savimi. Aš mėgstu bendrauti, labai myliu žmones“, – teigė R. Masiulytė.

REKLAMA

Airijoje ne pirmus metus gyvenanti atlikėja tikino, jog jai labiausiai trūksta mamos, seserų, vyro šeimos ir senų draugų, tačiau visa kita yra lengvai pasiekiama lėktuvais. „Šiuo metu dirbu su keliais skirtingais projektais, verčiu, dirbu mokytoja, daug dainuoju ir keliauju. Tokia mano paprasta gyvenimo rutina dabar“, – šyptelėjo ji.

Neišgąsdino amžiaus skirtumas

Užsienietį taip pat pamilo ir keliautojo bei žurnalisto Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė. Ji 2018-ųjų vasarį sumainė aukso žiedus su mylimuoju Neilu Gittinsu.

Pora amžinąją meilė prisiekė vidury savaitės – antradienį. Tiesa, tokį pasirinkimą jie aiškino, kad tai buvo vienintelė artimiausia laisva data.

25-erių Augustė susituokė su 39-erių iliustratoriumi iš Didžiosios Britanijos, su kuriuo kiek daugiau nei prieš trejus metus susilaukė ir sūnaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų