REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Inga Stumbrienė (nuotr. asm. archyvo)

Verslininkė Inga Stumbrienė garsėja ne tik savo nepriekaištinga išvaizda, bet taip pat ir įspūdingomis vaikų gimtadienio šventėmis.

25

Verslininkė Inga Stumbrienė garsėja ne tik savo nepriekaištinga išvaizda, bet taip pat ir įspūdingomis vaikų gimtadienio šventėmis.

REKLAMA

Gegužės 23-ąją jos vyresnioji dukra Estela švenčia 13-ąjį gimtadienį, tiesa, dėl prasto oro, gimtadienio šventę teko atidėti.

Nors Stumbrų šeimyna suorganizavo ne vieną įspūdingą vaikų šventę, vis dėlto Inga prisipažino, kad sunkumų iškilo, tačiau juos įveikė.

„Dar negaliu išduoti, ką planuojame, bus šventė. Visą mėnesį stebėjome orą, tačiau, atrodo, kad jis keičiasi kas valandą. Labai sunku buvo kažką planuoti, bet pagaliau pavyko ir kitą savaitgalį švęsime dukros gimtadienį“, – džiaugėsi I. Stumbrienė.

Inga taip pat ne kartą džiaugėsi, kad jos dukra itin mėgsta gaminti, visai neseniai Estelą pradžiugino žinia – jos receptai bus patalpinti kulinarijos žurnale: „Vakar dalyvavome žurnalo fotosesijoje, labai džiaugiamės, nes dukrytė turės savo receptų skiltį. Savotiška gyvenimo dovana jai, kad turi proga dirbti su geriausiais Lietuvos šefais ir dalytis savo receptais.“

REKLAMA
REKLAMA

„Daugybę metų dukra domisi kulinarijos subtilybėmis, dovanojame jai dovanas susijusias su maisto gaminimu, tikriausiai, jau viską turime virtuvėje“, – juokėsi moteris.

REKLAMA

Inga taip pat atskleidė, ką gimtadienio proga padovanojo dukrai: „Tiek praeitais, tiek šiais metais ji norėjo keliauti į Disneilandą, todėl išpildėme jos norą. Po mėnesio keliausime visi kartu į šį miestą.

Vaikai nuo mažens kiekvieną vasarą važiuodavo į Disneilendą, bet padarėme pertrauką, galvojome, galbūt jiems atsibodo. Tačiau jau ir būdami vyresni, jie vis vien labai nori ten važiuoti.“

Moters teigimu, gimtadieniai vyksta vieną kartą metuose, todėl juos reikia gerai atšvęsti. Ne kartą I. Stumbrienė yra sakiusi, jog savo vaikams nenori dovanoti materialių dovanų – svarbiausia emocija ir įspūdžiai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų