REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino (nuotr. Organizatorių)

Kaunietis Remigijus Daškevičius vis dažniau pristatomas kaip socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino vaikinas, tačiau jis taip pat ir aktyvus jaunimo dievinamos grupės „Flying Saucer Gang“ idėjinis vadas ir narys.

8

Kaunietis Remigijus Daškevičius vis dažniau pristatomas kaip socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino vaikinas, tačiau jis taip pat ir aktyvus jaunimo dievinamos grupės „Flying Saucer Gang“ idėjinis vadas ir narys.

REKLAMA

Vis dėlto dažnai socialiniuose tinkluose skandalingai besielgiantis vaikinas iš tiesų nėra toks, kaip mano daugelis.

„Žinių radijo“ laidoje „Sėkmės gylis“ su vedėju Benediktu Gyliu besikalbėjęs Remigijus atskleidė ir kitą savo pusę, kurios daugelis nežino.

„Aš esu atlikėjas. Neturiu muzikinio išsilavinimo, kuris suteiktų man muzikanto vardą, – sakė jis. – Man visada labai patiko muziko, man patiko ją tyrinėti ir nagrinėti. Kartais aprašydavau kokį nors albumą. Nelabai išplatinau tai, bet tai dariau savo naudai, dėl savęs. Tą dariau, kai pirmąkart išgirdau ir pamilau muziką. Tyrinėjau mintyse, po to ant popieriaus ir tai tapo hobiu klausyti albumų ir susidaryti nuomonę. Tai suartino mane su muzika, kad nemokėdamas jos kurti jau supratau, kokią aš ją norėčiau kurti“, – sakė vaikinas.

Remigijus, priešingai nei didžioji dalis absolventų, vos po mokyklos baigimo neskubėjo krautis daiktų ir neišvyko studijuoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Baigiau mokyklą, brolis dar mokėsi, aš dirbau restorane, buvau padavėju, virtuvėje. Norėjome būti nepriklausomi, nesijaučiau pakankamai aiškiai žinantis, ko noriu. Nesirinkau iškart po mokyklos eiti į universitetą. Man atrodė nelogiška nuspręsti dabar, kokią aš specialybę noriu studijuoti 4-5 metus, kai dar tiksliai nežinau, ar aš noriu į tą specialybę įsilieti. Norėjau patyrinėti“, – kalbėjo R. Daškevičius.

REKLAMA

Tikėjo sėkme

Prieš pora metų grupę „Flying Saucer Gang“ įkūręs vaikinas buvo tikras, kad ji sulauks didelio susidomėjimo bei sėkmės, todėl visa tai priėmė kaip savalaikį procesą.

„Mes nuo pat pradžių sakėme, kad tai bus didelis projektas, iš kurio užsidirbsime. Toks požiūris iškart nustato, ką tu gali pasiekti. Kokias lubas sau nusibrėši, tiek ir pasieksi. Geriau nusibrėžti tokias, kokių nepasieksi, kad eiti link to“, – minėjo jis. Visgi Remigijus buvo atviras – jo gyvenime niekas nepasikeitė, nes jis troško ir trokšta to paties.

REKLAMA
REKLAMA

„Negaliu pasakyti, kiek mano gyvenimas pasikeitė: mano veikla ir norai išliko tokie patys. Aš nebuvau garsus, kai pradėjau kurti muziką. Tai tiesiog to pasekmė. Aš kurią ją toliau.“

Vienas smagiausių momentų, pasak kauniečio, kai jis krenta miniai ant rankų, o ji jį neša koncerto metu. „Aš įsivaizdavau save minioje žmonių, kai mane jie neša ant rankų. Praėjo pusė metų nuo to laiko ir tai įvyko. Visaip yra buvę... Esu nukritęs ant nugaros, visko yra buvę, bet man tai žiauriai patinka“, – juokėsi atlikėjas.

Skanus pomėgis

Tiesa, Remigijus ne tik aktyviai kuria muziką bei koncertuoja, o taip pat ir mėgaujasi mylimu hobiu – jis savo artimuosius lepina skaniausiais patiekalais. Ir nors daugelis mano, kad Remigijus yra visuomet tik 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš gaminu valgyti. Aš kepu vištieną visam savo kiemui – visiems draugams. Kepu sparnelius su riebiais padažais. Tai, ką suvalgai, labai atgaivina. Mes valgome ne tik su kūnu, bet ir emocijomis. Net jei valgai nesveiką maistą ir jis tave padaro tada laimingu, ta laimė kompensuoja, kad po to turi pasportuoti.

Labai mėgstu azijiečių virtuvę, gaminu troškinius tailandietiškus su kokosų pienu. Mėgstu saldžiarūgštę vištieną, picą iškepti, mėgstu makaronus gaminti, apkepus itališkus. Yra planas kažkada atidaryti ką nors savo“, – šypsojosi jis.

Visą laidą galite rasti ČIA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų