REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Neha Marda (nuotr. Instagram)

Serialas „Pažadėtoji“ jau ne vienerius metus yra užkariavęs žiūrovų širdis, vis dėlto tik nedaugelis yra girdėjęs, kaip jame suvaidinę aktoriai gyvena iš tiesų.

24

Serialas „Pažadėtoji“ jau ne vienerius metus yra užkariavęs žiūrovų širdis, vis dėlto tik nedaugelis yra girdėjęs, kaip jame suvaidinę aktoriai gyvena iš tiesų.

REKLAMA

Pavyzdžiui, iš serialo žvaigždės Neha Marda pasimokyti galėtų daugelis.

Santuoka – ne iš meilės

Nors seriale Neha vaidina kuklią ir tylią Gehną, iš tiesų ji visai kitokia – tikra savo vaidmens priešingybė. Negana to, ji yra ištekėjusi. Jos mylimasis – verslininkas Aysuhman Aggarwal.

Jiedu susituokė dar 2012 metais, o jų piršliais tapo tėvai – būtent jie juos ir supažindino. Ir nors Nehos ir Aysuhman santuoka nebuvo iš meilės, dabar ji primena tikrą pasaką.

Pavyzdžiui, nepaisant to, kad pora iš pradžių vienas kitam meile neliepsnojo, dabar visur atrodo be galo laimingi.

„Ayushman man parinko tėvai. Pastebėjau, kad aš jo šeimai taip pat patikau – visi jautėmės patogiai, todėl mano sutikimas tuoktis nuskambėjo labai lengvai. Visuomet svajojau ištekėti už kažko, kas būtų panašus į mano tėvą. Tuo tarpu tekėti iš meilės man nerūpėjo – nesu prieš tai nusistačiusi, tiesiog norėjau gero vedybinio gyvenimo – nesvarbu, ar iš meilės“, – dar anksčiau yra sakiusi aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Atskleidė, kodėl santuoka per atstumą – geriausia

Negana to, sutuoktiniams tenka atlaikyti ir kitą iššūkį – pasirodo, kad jiedu bendrauja per atstumą. „Mes matomės maždaug dvi savaites per mėnesį“, – sakė Neha.

REKLAMA

Aktorė galvoja, kad toks susitarimas yra labai geras, ir pavyksta tik todėl, kad juos palaiko visa šeima.

„Labai gerai, jei dvi savaites būni kartu, o likusį laiką praleidi atskirai. Tai išlaiko balansą, o santykiuose palaiko ir naujumą. Kiekvienąkart kai susitinkame, trokštame vienas su kitu kalbėtis iki paryčių“, – atviravo N. Marda.

Tiesa, ji neslepia, kad kartais dėl to, kad susitinka gana retai, juos apninka ir įtarinėjimai. „Kai poros nebūna kartu, visada yra neištikimybės galimybė, o tai santuoką gali net užbaigti. Tačiau poroje vienas kitu būtina pasitikėti, viską aptarti. Mūsų santuokoje labai svarbus atvirumas – ypatingai dėl mano darbo. Man pasisekė, nes mano vyras tai puikiai supranta, tačiau aš taip pat labai stengiuosi išsklaidyti bet kokius neaiškumus ir visuomet keliauju pas jį to paaiškinti, jei tik reikia“, – anksčiau yra sakiusi gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA

Idealūs santykiai su uošviu ir anyta

Aktorė neslepia ir to, kad nors paprastai anytos yra laikomos tikromis siaubūnėmis, ji su savo vyro mama sutaria tiesiog puikiai – ši nuolat ją lepina. Pasirodo, kad pirmųjų jos vedybų metinių proga, anyta jai padovanojo prabangų „BMW“ automobilį. Kitų metinių proga ji gavo „Audi“ bei „Jaguar“ automobilius.

Tiesa, vos po vedybų Neha savo karjerą buvo nutraukusi – moteris norėjo susikoncentruoti į savo asmeninį gyvenimą. Tačiau ne kas kitas, o būtent anyta ją paskatino ir vėl grįžti į eterį.

„Mano anyta norėjo, kad būčiau nepriklausoma. Ji galvoja, kad ištekėjus tapti namų šeimininke tikrai nėra pats geriausias scenarijus moteriai. Reikia būti kūrybingai“, – sako aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne ką prasčiau Neha sutaria ir su savo uošviu – pasak aktorės, šis su ja elgiasi lyg su savo paties dukra. Tiesa, nors nuolatinės jos kelionės jam nėra prie širdies, jis niekuomet nebando jos sustabdyti.

„Mano uošvis kontroliuoja mano pajamas, todėl niekas šeimoje tiksliai nežino, kiek aš uždirbu. Kiekvienąkart galvodama, ar verta kažkur filmuotis, net klausiu jo nuomonės“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų