REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Natalija Martinavičienė ir Sigitas Martinavičius (nuotr. asm. archyvo)

Nors Kauno verslininkų – Natalijos ir Sigito Martinavičių – pora skirtingais keliais pasuko dar praėjusiais metais, panašu, kad skyrybų negandos juos vis dar aplanko.

12

Nors Kauno verslininkų – Natalijos ir Sigito Martinavičių – pora skirtingais keliais pasuko dar praėjusiais metais, panašu, kad skyrybų negandos juos vis dar aplanko.

REKLAMA

Praėjusią dieną Kauno apylinkės teisme buvo dar kartą atversta baudžiamoji byla, kurioje, kaip paaiškėjo, garsi moteris kaltina savo buvusį sutuoktinį smurtu.

Visgi tokiais mestais kaltinimais nei S. Martinavičius, nei jo naujoji žmona Edita, negalėjo patikėti.

Primename, kad S. Martinavičius ne per seniausiai antrąkart sumainė aukso žiedus – jis vedė Editą Rupeikaitę.

Pastaroji savo feisbuke taip pat negalėjo neišsakyti nuomonės apie besiklostančią situaciją ir mestus kaltinimus savo vyrui.

„Visus metus tyliai stebėjau viską iš šono ir stengiausi nesikišti, bet jau trūko kantrybė. Tai, kaip mano vyro, kuris yra Vyras iš didžiosios raidės, buvusi žmona patalogiškai apie jį meluoja, nėra normalu.

REKLAMA
REKLAMA

Šita moteris išvaro žurnalistus iš teismo salės dėl to, kad apsaugotų vaikus, ar dėl to, jog bijo, kad vaizdo medžiaga atskleis, jog konfliktas buvo dėl jos neištikimybės? Nes jei norėtų apsaugoti vaikus ar eskaluotų jais kiekviename straipsnyje, ar piltų melus ant jų tėvo?

REKLAMA

Sigitas savo vaikus myli labiau nei bet ką kitą pasaulyje ir jie būna pas mus, kai tik būna galimybė. Tai kam meluoti, kad su jais nebendrauja?

Šlykštu ir baisu, kaip žmogus neturi nei sąžinės, nei gėdos ir vardan to, kad vėl kažkas į renginuką pakviestų ir kad daugiau pinigų paimtų, gali padaryti blogo kitam žmogui, vaikų tėvui ir vyrui, kuris tą vardą, kurį ji turi dabar, jai sukūrė, investavo pinigus ir stovėjo šalia.

O aš jai dėkinga tik už tai, kad ji paliko mano vyrą ir mes susipažinome. Daugiau už nieką.

Visus metus iš jos ir jos draugo patyrėme psichologinį smurtą, persekiojimą ir pastovų išlaikymo jai, net ne vaikams, reikalavimą. Lyg ponia negalėtų pati eiti ir dirbti.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat, kaip dabar galėtų nustoti kurti intrigas ir gyventi savo gyvenimą, bet to negali.

Ir kodėl? Gal todėl kad niekas apie ją nerašo, jei nesinaudoja mano vyro vardu? Ar todėl, kad pikta, nes kad ir kaip bandė sugriauti ir kol kas dar bando jam gyvenimą, jai nesigavo ir mes laimingi? Gal pagaliau padaryti kažką reiktų, kad apie tave rašytų dėl nuveiktų darbų, o ne dėl dirbtinai kuriamų intrigų! Ir ar nekeista, kad Sigitui aiškino, kad pirmas jos vyras ją mušė, dabar antras vyras irgi mušė, yra tendencija, kad po 3 skyrybų irgi sakys, jog mušė“, – pykčio neslėpė Edita.

Visgi portalui tv3.lt su N. Martinavičiene dėl situacijos paaiškinimo bei komentaro susisiekti nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Greitai įsižiebusi meilė ir įspūdingos dovanos

Primename, kad visai neseniai Edita savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, sulaukusia gausybės dėmesio.

Šalia naujutėlaičio Lexus automobilio, perrišto raudonu kaspinu, pozavusi Edita pažymėjo savo sutuoktinį Sigitą, jam dėkojo.

Jis padovanojo savo žmonai naują, prabangų Lexus NX 300h Sport automobilį.

„Na, nebuvo man labai didelė staigmena, nes pati planavau pirkti automobilį, tačiau vyras mane aplenkė“, – juokėsi ji.

Internautai negailėjo moteriai pagyrų ir komplimentų, taip pat gyrė naują pirkinį bei patarė saugiai vairuoti.

Edita portalui tv3.lt sakė, kad tai – ne vienintelė tokia prabangi dovana. Automobilis kur kas labiau nublanksta prieš kitą dovaną – Sigitas jiems padovanojo ir naujus namus.

REKLAMA

„Vakar nusipirkome namą ir labai tuo džiaugiamės, bet esame nusižiūrėję sklypą ir planuojame statyti kitą savo svajonių namą prie upės Kretingoje, ten ramiau nei Klaipėdoje, o ir jūra visada šalia. Vienoje pusėje Klaipėda, kitoje – Palanga“, – teigė Edita.

Moteris sakė, kad trokšta ramybės, todėl toks vietos pasirinkimas jiems yra idealus.

„Namuose turi būti ramu, kai grįžtame po darbų. Tik ramybė, laimė, meilė ir vaikų juokas bei šypsenos mums yra prioritetai“, – šyptelėjo moteris.

Paklausus, ar šeima planuoja pagausėjimą, Edita liko paslaptinga.

„Pas mus jau ir dabar gausi šeima: dvi mano dukrytės, dažnai Sigito vaikai būna pas mus. Veiklos daug abu turime, bet tikrai nesakome, kad ne. Bus, kaip dievas duos“, – sakė Edita.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų