REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiniasklaidoje pasirodžius pikantiškoms Vaidos Skaisgirės nuotraukoms su kitu vyru iš atostogų Turkijoje, jos kol kas dar teisėtas sutuoktis Rolandas Skaisgirys žadėjo, kad gegužės 21-ąją paviešins vaizdo įrašą, kuris bus tarsi jo savotiškas atsakas į šį skandalą.

Žiniasklaidoje pasirodžius pikantiškoms Vaidos Skaisgirės nuotraukoms su kitu vyru iš atostogų Turkijoje, jos kol kas dar teisėtas sutuoktis Rolandas Skaisgirys žadėjo, kad gegužės 21-ąją paviešins vaizdo įrašą, kuris bus tarsi jo savotiškas atsakas į šį skandalą.

REKLAMA

Savo pažadą jis ištesėjo – viešumą išvydo necenzūrinės kalbos pilnas vaizdo įrašas „Glostyk bobiką“.

Jame pagrindinis veikėjas – Girius – pasakoja savo ir savo žmonos Skaistės istoriją, kurioje nemažai panašumų su Rolando ir Vaidos Skaisgirių meilės istorija.

Susisiekus su R. Skaisgiriu ir paklausus, ar čia pavaizduoti jo ir žmonos santykiai, šis nedaugžodžiavo: „Žiūrėkit, aš gi sakiau, kad nieko nekomentuoju, jūs kaip norit, taip įsidėkit. Čia yra mano komentaras, viskas“.

Netrukus naujienų portalas tv3.lt susisiekė ir su V. Skaisgire, ši vaizdo įrašą jau tikino mačiusi. „Na, žinokite, nežinau, kaip čia ir bevertinti. Galiu pasakyti, kad bus juokingas, tik gal kiek subjektyvus ir kažkiek nevisai objektyvus serialas – daugiau nelabai turiu ką komentuoti“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar jame yra panašumų į jos ir Rolando santykius, Vaida taip pat nebuvo linkusi daugžodžiauti: „Labai sunku iš trailerio vertinti – neturiu daugiau ką pasakyti.“

REKLAMA

Pasiteiravus, ar po šio vaizdo įrašo paviešinimo ji žada imtis kokių veiksmų, V. Skaisgirė rėžė: „Kokių veiksmų? Paprašyti vaidmens gal?“

Taip pat moteris tikino, kad jai nėra aišku, ko buvęs mylimasis siekė šiuo vaizdo įrašu. „Galbūt reikėtų paklausti jo. Mano žiniomis, visiems atsiųstame laiške nurodyta, kad galite klausti pačios „Videometros“ atstovų, jei kyla klausimų. Tai aš neapsiimsiu spekuliuoti, ką kiti galvoja“, – komentavo Vaida.

Vaizdo įraše, Girius ir Skaistė, kaip ir Rolandas bei Vaida, neva susituokia užsienyje – realiame gyvenime Skaisgiriai amžiną meilę prisiekė Barbadose.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau rodomi tolesni Giriaus ir Skaistės santykiai – Girius nuolat jaučiamasi įtarinėjamas savo žmonos, kuri neva kaltina jį nepagrįstais dalykais. Vėliau, sporto klube, sutikęs seną pažįstamą – Mėtą – Girius nevykusiai pajuokauja paklausdamas, kodėl ji tokios prastos nuotaikos – galbūt jos vyras miega su jo žmona?

Ši, Giriaus nuostabai, atsako teigiamai. Vaizdo įraše Mėtos vyras vadinamas Barsuku, turi du vaikus.

Lrytas.lt paviešintoje istorijoje, V. Skaisgirė neva buvo užfiksuota su Povilu Loda, kuris taip pat su žmona Rūta turi du vaikus – devynmečius sūnus.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad prieš kelias savaites pasirodžius informacijai apie jos atostogas Turkijoje, Vaida išsakė iš savo versiją „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gerbiama žurnaliste, teksto pabaigoje pamiršote pridėti, jog reklama, ko gero, bus apmokėta iš UAB „Videometra“ arba asmeninės Rolando Skaisgirio sąskaitos. Bet, ko gero, tai ir taip akivaizdu. O gal čia tik sutapimas?“

Ilgai klausiausi savo buvusio vyro grasinimų susidoroti, sužlugdyti, atimti vaiką bei kitaip pakenkti man ir mano aplinkai, tad šis muilo operos scenarijus, nepelnytai pavadintas straipsniu, pernelyg nenustebino. Tik naiviai tikėjausi – o gal kažkur, giliai giliai viduje, žmogus atras nors truputį pagarbos sau ir neneš į viešumą to, kas akis į akį aptarta šimtus kartų?

Ačiū visiems nepriekaištingos moralės atstovams už atsiliepimus. Kaip smagu ir lengva, nežinant nei vienos teisingos detalės, viską sumaišyti su žemėmis ir skelbti nuosprendžius.

REKLAMA

Kaip bebūtų, nesiruošiu veltis į šitas žeminančias viešas diskusijas ir šiuo įrašu tik noriu pabrėžti, jog dauguma tekste esančių išvedžiojimų bei faktų yra iškraipyti.

Beje, nors žurnalistei sakiau, bet pasikartosiu – neturite jokios teisės viešinti šių nuotraukų. Civilinio kodekso 2.22 straipsnio 1 dalis nurodo, kad fizinio asmens nuotrauka (jos dalis), portretas ar kitoks atvaizdas gali būti atgaminami, parduodami, demonstruojami, spausdinami, taip pat asmuo gali būti fotografuojamas, filmuojamas tik jo sutikimu. Sutikimo nebuvo“, – tąkart rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų