REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį pavasarį Lietuvos pramogų pasaulį krečia žiaurios skyrybos, o ypatingo dėmesio prieš kurį laiką susilaukė Vaidos ir Rolando Skaisgirių santykiai.

Šį pavasarį Lietuvos pramogų pasaulį krečia žiaurios skyrybos, o ypatingo dėmesio prieš kurį laiką susilaukė Vaidos ir Rolando Skaisgirių santykiai.

REKLAMA

Visai neseniai žiniasklaidoje išplito pikantiškos V. Skaisgirės nuotraukos iš Turkijos, kur ši atostogauja ir mėgaujasi kito vyro dėmesiu. Netrukus po to, kol kas jos vis dar teisėtas vyras Rolandas patikino, kad duos visam tam atsaką.

Dar anksčiau žinomas vyras žadėjo, kad jis paviešins pikantišką vaizdo įrašą, būtent gegužės 21-ąją dieną. Rolandas savo pažadą tesėjo – internete ėmė plisti necenzūrinės kalbos kupinas įrašas „Glostyk bobiką“.

Jame pagrindinis veikėjas – Girius – pasakoja savo ir savo žmonės Skaistės istoriją, kurioje nemažai panašumų su Rolando ir Vaidos Skaisgirių meilės istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Girius ir Skaistė, kaip ir Rolandas bei Vaida, neva susituokia užsienyje – realiame gyvenime Skaisgiriai amžiną meilę prisiekė Barbadose.

Vėliau rodomi tolesni Giriaus ir Skaistės santykiai – Girius nuolat jaučiamasi įtarinėjamas savo žmonos, kuri neva kaltina jį nepagrįstais dalykais. Vėliau, sporto klube, sutikęs seną pažįstamą – Mėtą – Girius nevykusiai pajuokauja paklausdamas, kodėl ji tokios prastos nuotaikos – galbūt jos vyras miega su jo žmona?

REKLAMA

Ši, Giriaus nuostabai, atsako teigiamai. Vaizdo įraše Mėtos vyras vadinamas Barsuku, turi du vaikus.

Lrytas.lt paviešintoje istorijoje, V. Skaisgirė neva buvo užfiksuota su Povilu Loda, kuris taip pat su žmona Rūta turi du vaikus – devynmečius sūnus.

Naujienų portalas tv3.lt susiekė su R. Skaisgiriu. Paklausus, ar šiame vaizdo įraše šmaikščiai pavaizduoti jo ir Vaidos santykiai, šis nedaugžodžiavo: „Žiūrėkit, aš gi sakiau, kad nieko nekomentuoju, jūs kaip norit, taip įsidėkit. Čia yra mano komentaras, viskas“.

Visą istoriją ir nemažai paralelių su tikruoju Skaisgirių gyvenimu pamatysite pažiūrėję vaizdo įrašą (N-18). 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų