REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Viktorija Šaulytė (V. Pilkausko nuotr.)

Naujas sezonas – naujas garderobas? Kaip pasitikti vasarą stilingai ir neišleisti krūvos pinigų?

32

Naujas sezonas – naujas garderobas? Kaip pasitikti vasarą stilingai ir neišleisti krūvos pinigų?

REKLAMA

Į šiuos ir kitus dominamus klausimus atsakys žvaigždžių stilistė - Viktorija Šaulytė.

- Ką kiekviena šį sezoną privalo turėti savo spintoje?

- Pirmiausiai must have yra tai, kas jums leidžia jaustis gerai, patogiai bei labiau pasitikėti savimi. Mano nuomone, trendai visada lieka trendais, bet žmogaus jausmas yra pirmoje vietoje! Must have – tavo mylimiausios spalvos, modeliai ir kirpimai!

- Į kokias spalvas/raštus reikėtų atkreipti dėmesį?

- Ypatingai stilinga vienos spalvos bei silueto kostiumėliai. Visi kūno spalvos bei pasteliniai atspalviai drabužiuose! Nebijokite apsirengti nuo galvos iki kojų vienos spalvos ar rašto įvaizdžiu. Dabar ypač madingas karvės, gyvatės, leopardo raštas. Tik šią vasarą jie dar „įsivilko“ į neonininiai rožinę, žalią bei oranžines spalvas. Turbūt nei viena vasara neapsieina be gėlių ir taškučių – tai jau tradicija! Nebijokite avalynės priskirti prie aksesuarų skilties – šį sezoną galit sužaisti su neoniniais aukštakulniais! Visos šios detalės pagyvins jūsų drabužių derinį. Visada sakau, kad detalės yra prieskoniai užbaigiant ruošti maistą!

- Kaip neišleisti krūvos pinigų naujiems drabužiams?

- Pasidaryti prieš naują sezoną namuose spintos reviziją ir pasižiūrėti ko turite, ko galbūt jau per daug, o ko trūksta. Galbūt reikia tik naujo diržo bei marškinėlių, o su jais galite padaryti bent 3 naujus derinius. Artėjant naujam sezonui, tikrai, nebūtina pirkti visko iš naujo, galbūt jūsų spintai užtenka tik detalės, kuri po to žais su kitomis. Pasidairykite po močiutės spintą, jeigu pas ją radote ką nors įdomaus – šią vasarą išsitraukite tai!

REKLAMA
REKLAMA

- Būna, kad nusiperki drabužį ir jį užsivelki tik kartą. Kaip išvengti to?

- Prieš perkant drabužį reikia pamąstyti, ar prie šio naujo drabužio pritaikysiu bent prie 3 kitų derinių. Dažnas atvejis, kad nusiperka jau 5 porą sijonų ar kelnių, kurie visai panašūs. Todėl guli spintoje ir dulkėja. Drabužis turi būti judinamas!

- Į kokius aksesuarus atkreipti dėmesį?

- Pintos rankinės bei skrybėlės, ryškūs diržai, aksesuarai!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų