REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Organizacijų vadovai artėjant vasarai vis labiau suka galvas, kur surengti įmonės vakarėlį, kad būtų ir gražu, ir smagu ir, žinoma – originalu. Nesinori kartotis, bet nustebinti – taip. Palengviname svarstymų naštą ir dalinamės TOP geidžiamiausių vietų įmonės šventei sąrašu. 



Organizacijų vadovai artėjant vasarai vis labiau suka galvas, kur surengti įmonės vakarėlį, kad būtų ir gražu, ir smagu ir, žinoma – originalu. Nesinori kartotis, bet nustebinti – taip. Palengviname svarstymų naštą ir dalinamės TOP geidžiamiausių vietų įmonės šventei sąrašu. 



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas dažniausių darbuotojų pageidavimų renkantis šventės vietą šiltuoju metų laiku – gamta ir grynas oras – ten kur būtų galima aktyviai ir nevaržomai drauge leisti laiką. Gamtos kampelio pasirinkimą apsprendžia kolektyvo dydis, vakarėlio biudžetas ir bendra nuotykių dvasia!

REKLAMA

Jei nuotykių dvasia stipri, neretai pasirinkimas yra – palapinės. Laukinių nuotykių prie laužo ir stovyklavietės idėja yra tinkamas variantas nusprendusiems 100 proc. pabėgti nuo miesto ir visų jo patogumų, arba – pasirinkusiems pažintinio žygio pėsčiomis, dviračiais, ar baidarėmis planą. Kempingų aikštelių Lietuvoje yra tikrai daug ir jų išsidėstymas atitinka pramogautojų poreikius. 

Bet jei miegas palapinėje ant skruzdėlyno nežavi, tuomet įmonės vakarėlis gali vykti kaimo turizmo sodyboje, gamtos apsuptyje. Lietuvoje yra daugiau nei 100 kaimo turizmo sodybų, galinčių pasiūlyti ne tik nakvynę, bet ir aktyvias pramogas: išbandyti lietuviškus amatus, įveikti iššūkius orientavimosi varžybose, atlaikyti ištvermės ir komandos pasitikėjimo pareikalaujantį žygį, pamiklinti kojas vandens dviračiais, pažadinti laukinę prigimtį ir pasikarstyti medžiais, pajodinėti, pavažinėti keturračiais, medžioti, kaitintis pirtyje, išbandyti naujas, su darbu nesusijusias veiklas. Didžiausia tokių sodybų koncentracija – Molėtų ir Trakų rajonuose, prie ežerų.

REKLAMA
REKLAMA

Vasarą ypatingai gaivinančios atrodo vandens pramogos, todėl įmonės vakarėliai švenčiami ir laive. Šventės organizatoriai pasinaudoja žvejybinių laivų nuomos punktų pasiūlymu suremti meškeres ir išsiaiškinti, kieno laimikis bus didžiausias. Dažniausiai vandens pramogos derinamos su pasyviu poilsiu sodyboje arba stovyklavietėje. Lietuvos pajūryje jų yra daugiau nei 10.

Lietuvos dvarai taip pat laukia nusiteikusių pramogauti ir švęsti kolektyvų šventes. Dvarai nebėra tik statiški muziejai, demonstruojantys neliečiamus daiktus. Įtraukiančios programos, išpuoselėta aplinka, dėmesio verta virtuvė, traukia ne tik pavienius turistus, bet ir įmonių kolektyvus. Pastaraisiais metais itin pamėgti Ilzenbergo, Taujėnų, Raudondvario, Pakruojo dvarai. Čia sudaromos visos sąlygos nepamirštamiems įmonės susibūrimams. Idėjų istoriniams renginiams galite rasti čia: https://epocha.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kita vertus, yra daugybė gamtos alternatyvų mieste, kur galima linksmai ir nenuobodžiai atšvęsti įmonės vakarėlį, nesibaiminant dėl nepastovaus lietuviško oro.

  • Pavyzdžiui, vakarėlis vandens pramogų parke gali netikėtai atskleisti, kuris kolega yra labiausiai pašėlęs adrenalino mėgėjas.
  • O kuris greičiausias ne tik darbe, bet ir kelyje? Nesunkiai galima išsiaiškinti sudalyvavus Žiedinėse bolidų lenktynėse (Nemuno žiedas).
  • Virtualios realybės pramogos, lazertronas, dažasvydis, pabėgimų kambariai, tinklinio, krepšinio rungtynės arenose po stogu ir kt. – pramogos labiau tinkančios mažesniam kolektyvui. Patirtus įspūdžius galima aptarti prie vakarienės stalo iš anksto rezervuotame restorane.

Tačiau įmonės vakarėlis gali būti ir labai praktiškas, darbo atžvilgiu. Komandą stiprinantys, pozityvumo dvasią keliantys praktiniai mokymai su maloniomis, kūną ir sielą atpalaiduojančiomis SPA pramogomis po įspūdžių kupinos dienos – tai puikus kompromisas tarp vadovo ir jo komandos.

REKLAMA

Be abejo, gali būti, kad sėkmingo vakarėlio paslapčių toli ieškoti nereikia. Galima jį švęsti ir savo darbe. Profesionalios renginių organizavimo komandos gali lengvai pritaikyti bet kokią erdvę šventei, arba – žinodami kiekvieną savo įstaigos kertelę tai sėkmingai gali padaryti ir kolektyvo entuziastai.

Nesvarbu, kuri įmonės vakarėlio vieta bebūtų pasirinkta, svarbiausia, kad kolektyvo nariai patirtų naujų, bendrų ir komandinę dvasią stiprinančių įspūdžių!






REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų