REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad sėkmingam filmui sukurti reikia vos kelių dalykų – įdomios istorijos, garsių aktorių ir gerų juokelių.

Sakoma, kad sėkmingam filmui sukurti reikia vos kelių dalykų – įdomios istorijos, garsių aktorių ir gerų juokelių.

REKLAMA

Kontraversiškasis „Deadpool 2“ šią sėkmės formulę išnaudojo su kaupu, o žiūrovams sudominti scenarijuje paslėpė dar ir daugybę intrigų. Pristatome įdomiausius faktus iš „Deadpool 2“ filmo kūrimo užkulisių.

Neatpažįstamos žvaigždės

Dėliodami scenarijų, filmo kūrėjai nusprendė, kad vieną ryškiausių ir žymiausių Holivudo aktorių užmaskuos taip, kad jo nebūtų įmanoma atpažinti. Ši laimė teko populiariajam Matt Damon, kuris prieš filmavimą net keturias valandas praleido grimerių kėdėje. Šie jam taip neatpažįstamai pakeitė veidą, šukuoseną, įtaisė didžiulį pilvą, kad niekas iki šiol negali patikėti, kad Amerikos kaimiečio rolę filme atlieka būtent jis. Be puikios maskuotės aktoriui dar atiteko ir itin „intelektualus“ tekstas – pafilosofavimas apie tai, kaip reikėtų kuo taupiau panaudoti popierių tualete.

Geidžiamiausias aktorius už grašius

Vienas iš filmo personažų – Vanišeris – turėjo išlikti nematomu visą laiką, tačiau scenaristai nutarė, kad veikėjui mirus vis tik galėtų atsiskleisti jo veidas. Kadangi „Deadpool 2“ pats savaime yra ištisas netikėtumas, jo kūrėjas Ryan Reynolds nusprendė, kad išskirtiniam personažui reikia parinkti ir neeilinį aktorių. Tokį, su kuriuo itin sunku susisiekti ir realiame Holivudo gyvenime – Brad Pitt. Žinant, kad filmo biudžetas buvo itin mažas, jo kūrėjams itin nuskilo, kai garsusis Brad ne tik sutiko nusifilmuoti, bet ir padarė tai tik už minimalų dienos įkainį (maždaug 1000 JAV dolerių) bei kavos puodelį. Tiesa, su sąlyga, kad jį jam atneš pats filmo prodiuseris. Scena su Brad Pitt buvo filmuota itin slaptai, kad šis netikėtumas neišlystų į viešumą iki pat filmo premjeros.

REKLAMA
REKLAMA

Teko atsiprašyti

Pirmoje filmo „Deadpool“ dalyje pagrindinis herojus mestelėjo juokelį „Įvaizdis yra viskas! Ar jūs kada girdėjot David Beckham kalbant?“. Maža to, iškart po to aktorius dar pamėgdžiojo ir garsiojo futbolininko balsą, tarsi jis skambėtų taip, lyg kalbėtų per helio dujų pilną skardinę. Po šio kandaus epizodo filmo kūrėjai „Deadpool 2“ dalyje nutarė nusiųsti Deadpool atsiprašyti David Beckham, išdygstant prie jo durų su krūva dovanų. Suvalgę sausainių su pienu kol fone dainas traukė meksikiečių muzikantai, abu vyrai gana greit susitaikė. Deadpool personažui netgi nuskilo gauti ir bilietus į futbolo varžybas.

REKLAMA

Neskustos pažastys

Filme supermoters Domino rolę vaidinanti Zazie Beetz dėl itin intensyvių filmavimų tiek įsisuko į darbus, kad pamiršo nusiskusti pažastis. Tai, žinoma, neliko nepastebėta ir pasirodžius filmui prisiekę estetikos gerbėjai ėmė baisiausiai ant jos burnoti. Tuo tarpu garsi aktorė atrėžė, kad neskustos pažastys, nors ir tikrai nebuvo planuotos, puikiai tinka jos įkūnytai personažei. „Tokios stiprios moterys kaip Domino tikrai neturi kada galvoti apie depiliacijas. O man asmeniškai irgi visiškai nusispjauti ką mano kiti – tai tik jų požiūris“, – savo atsaką į kritiką tėkštelėjo Z. Beetz.

REKLAMA
REKLAMA

48 migdolai per dieną

Josh Brolin, filme įkūnijantis Cable personažą, prieš filmavimus laikėsi ypatingo režimo, kad suformuotų itin sportišką kūną. Per gana trumpą laiką jam pavyko pasiekti tokių puikių rezultatų, kad kolegos ėmė jo reikalauti atskleisti slaptą receptą. Aktorius teigė, kad puikią sportinę formą įgavo nuolat kilnodamas svarmenis, dažnai net iki tol, kol nebepajėgdavo pats jų padėti į vietą. Kita paslaptis – griežta dieta: trys sotūs vištienos ar lašišos patiekalai, indelis salotų ir lygiai 48 migdolai per dieną. Tiesa, vienąkart per savaitę aktorius sau leisdavo valgyti viską, ko nori.

Įžymios katės

Aktorius Wade Wilson viename iš epizodų pasirodo su marškinėliais ant kurių puikuojasi dviejų katinų nuotrauka. Akyli žiūrovai pastebėjo, kad po šiuo paveiksliuku puikuojasi ir užrašas „Olivia ir Meredith, (murr)amžini draugai“. Garsenybių gyvenimą sekantys gerbėjai netruko pastebėti, kad šios katės ne šiaip atsitiktinės, o garsios dainininkės Taylor Swift numylėtinės. Žymi atlikėja jas dažnai vadina savo pūkuotomis dukrelėmis. Vėliau dainininkės įrašas socialiniuose tinkluose tai tik patvirtino: T. Swift viešai pasidžiaugė besididžiuojanti savo murklėmis ir greta pažymėjo filmo kūrėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šio filmo paslapčių ir įdomybių be jau išvardintų yra dar visa galybė, tad viso pasaulio žiūrovai aktyviai varžosi, kas įžvelgs ir atskleis jų kuo daugiau. Lietuvos žiūrovai taip pat jau gali pasitikrinti savo pastabumą humoro kupiną „Deadpool 2“ peržiūrėję vaizdo transliacijų internetu platformoje tvplaypremium.lt arba „TV1000 Premium“ kanale. Mačiusieji filmą teigia, kad jau seniai nebuvo gavę tokios geros juoko dozės.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų