REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi legendinės grupės „Dinamika“ vokalistė, dainininkė, verslininkė kaunietė Viktorija Mauručaitė išgyvena skaudų laikotarpį.

Buvusi legendinės grupės „Dinamika“ vokalistė, dainininkė, verslininkė kaunietė Viktorija Mauručaitė išgyvena skaudų laikotarpį.

REKLAMA

Ketvirtadienio vakarą moteris feisbuko paskyroje su gerbėjais pasidalijo liūdna žinia – mirė jos močiutė.

41-erių moteris pasidalijo nuotrauka su močiute, o po ja liūdnai brūkštelėjo: „Kartais gyvenimas labai negailestingas atimdamas iš mūsų pačius brangiausius žmones.“

Tiesa, liūdna žinia pasidalijo ir V. Mauručaitės dukra, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha. Mergina širdį išliejo socialiniuose tinkluose: „Ši miela močiutėlė – mano prosenelė. Šiam gyvenime kol kas nepažinojau stipresnės ir ryžtingesnės moters už ją. Ir jai dar spėjau padovanoti proproanukę, kuri ją labai mylėjo.

Kiekvienas skirtingai išgyvename artimų žmonių netektis. Gal nedera čia viešai rašyti litanijų, bet dienoraščio aš nerašau, o čia galiu išlieti savo emocijas ir pasidalyti savo pažintimi ir gyvenimo kelione su Babyte.. Šie metai man asmeniškai vieni nelaimingiausių gyvenime. Iširo mano šeima, išėjo ir mano Babytė.

REKLAMA
REKLAMA

Visą gyvenimą Ji buvo pozityvumo ir energijos užtaisas, nuolat jai kartojau, kad gyvens už mus visus ilgiau, o ir būtų, jei ne tos netikėtos operacijos. Mūsų Babytė mokėjo pagaminti pačią skaniausią pasaulyje „baltą mišrainę“, net negaliu įsivaizduoti švenčių be jos.

REKLAMA

Ji kepė pačius skaniausius „pončikus“„balačiokus“ ar kas tai bebūtų. Mūsų Baba indus plaudavo rankomis po verdančiu vandeniu, ji sode daržus ravėdavo visą dieną be sustojimo, atrodė, kad jos energija neišsenkanti. Baba mane išmokė žaisti kortomis „Durnių“ ir jau būdama ketverių aš visus apžaisdavau.

Babos istorijos buvo pačios įdomiausios ir dar ji mokėjo burti iš kortų. Babytė, kai buvau maža, man statydavo palapines iš kaldrų ir kėdžių balkone ir siuvo pačias gražiausias sukneles, ir visokias kitas grožybes kurias mes dėvėdavome.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų Baba buvo nepaprasta. Labai skaudu, kad mus palieka brangiausi. Prieš keletą metų senelis, kuris man buvo kaip tėtis, o šiandien Babytė kuri mano gyvenimą pripildė ryškių spalvų. Negaliu patikėti, kad niekas nebedainuos senovinių dainų prie stalo rusų kalba ir kad man jau niekada nepaskambins Babytė tik norėdama pasakyti: „Pasiilgau tavęs, mažyte. Ar pas tave viskas gerai? Būk sveika““, – rašė Gabrielė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų