REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant Eurovizijos pusfinaliui Jurijus Veklenko neslepia savo nervus raminantis muzika ir saugodamas balsą šiomis dienomis stengiasi kuo daugiau tylėti.

Artėjant Eurovizijos pusfinaliui Jurijus Veklenko neslepia savo nervus raminantis muzika ir saugodamas balsą šiomis dienomis stengiasi kuo daugiau tylėti.

REKLAMA

O štai buvusių Eurovizijos dalyvių nuomonės dėl Jurijaus galimybes patekti į finalą išsiskiria – vieniems jo daina – kaip tik tai, ko šiam konkursui ir reikia, kitiems ji atrodo pernelyg ribota, kad atneštų Lietuvai pergalę.

Po vakar įvykusios generalinės repeticijos Jurijus Veklenko jaučiasi puikiai. Vyras sako, kad stengiasi išlikti ramus tylėdamas ir klausydamas muzikos. Jurijus užtikrintas, jog į finalą pateks, o kadangi laiko pasiruošti turėjo su kaupu, sako, kad pasirodymui atiduos visą save.

„Kadangi aš tiek daug repetavau, tiek daug kartų viską žiūrėjau, tai yra toks dalykas, kaip muscle memory, žinau, kur rankos turi išsitiesti, aš apie tai jau nebegalvoju, tai man leidžia dar labiau įsijausti į dainą ir labiau paliesti žiūrovą.“ Daugelis kalbintų vilniečių taip pat tiki lietuvio sėkme ir tikina, kad Veklenko juos sužavėjo savo nuoširdumu, o moteris – dar ir išvaizda. Esą, galbūt jo laukia ne pirmoji vieta, tačiau bent jau finalas tai tikrai.

REKLAMA
REKLAMA

Gatvėje kalbinti žmonės sako, kad daina tikrai nebloga ir tikisi, kad tikrai papuls į finalą. „Labai išmanus, labai toks energingas, šiltas žmogus ir labai išmano. Scenoje labai gerai jaučiasi.“

REKLAMA

O štai vienas iš Eurovizijos dalyvių, kartu su „L.T. United“ iš Eurovizijos Lietuvai parvežęs kol kas pačią aukščiausią – 6-tą vietą Saulius Urbonavičius-Samas tiek daug optimizmo dėl Jurijaus sėkmės konkurse neturi.

„Toli nužygiuoti mes negalim. Daina yra ribota. Ji yra formate. Graži, faina daina. Gerai atliekama, bet ji nėra ta, kuri gali nunešti stogus visai Europai ir jie prabalsuotų ir pasakytų, žinai, oi tikrai darom Vilniuj dabar Euroviziją.“

Kiti buvę Eurovizijos konkurso dalyviai – Vaidotas Baumila ir Viktoras Diawara Jurijaus pasirodymą vertina kur kas palankiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Daina man atrodo tikrai gera. Ir vokaliniai sugebėjimai geri, ir pats Jurijus tikrai gražuoliukas. Tai gal viskas bus gerai“, - sako Viktoras Diawara.

Savo ruožtu Vaidotas Baumila taip pat dalijasi svarstymais: „Pirmą pusfinalį pamačius man atrodo, kad Jurijus turi šansų patekti į finalą. Pirmasis pusfinalis buvo labai silpnas. Tiek savo muzikalumu, tiek perdėtu kiču kiekviename, tikriausiai, pasirodyme. Atrodo, kad grįžom 20 metų atgal.“

Užsienio žiniasklaida ir lažybų bendrovės Jurijaus galimybes vertina šykščiai – tikimybė, kad Jurijus laimės konkursą ir Euroviziją kitamet rengsime Vilniuje, vertinama mažiau nei 1 procentu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų