REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Tinklaraštininkė Mūza (tv3.lt fotomontažas)

Tinklaraštininkė Gražina, geriau žinoma Mūzos slapyvardžiu, savo karjerą socialiniuose tinkluose pradėjo ganėtinai anksti, o dabar jos gyvenimą tiek „YouTube“ platformoje, tiek ir „Instagram“ seka tūkstančiai. Tiesa, dabar jos gerbėjai savo pamiltus tinklaraštininkės įrašus gali pamatyti ir per „TV Play“ platformą.

28

Tinklaraštininkė Gražina, geriau žinoma Mūzos slapyvardžiu, savo karjerą socialiniuose tinkluose pradėjo ganėtinai anksti, o dabar jos gyvenimą tiek „YouTube“ platformoje, tiek ir „Instagram“ seka tūkstančiai. Tiesa, dabar jos gerbėjai savo pamiltus tinklaraštininkės įrašus gali pamatyti ir per „TV Play“ platformą.

REKLAMA

Žinoma moteris su savo sekėjais dalijasi tiek grožio, tiek ir sveikos mitybos ar sporto klausimais, o naujienų portalui tv3.lt atskleidė ir kelias savo paslaptis.

Esate visuomet pasitempusi – įspūdingos šukuosenos ir makiažai tapo tarsi jūsų vizitine kortele. Kiek maždaug laiko sugaištate kiekvieną rytą siekdama išsiruošti iš namų?

Dažniausiai užtrunku apie pusantros valandos. Tiek man reikia ramiam, komfortiškam pasiruošimui, kartu su sveikais pusryčiais, švariais ir spindinčiais plaukais, išdailintais antakiais ir svarbiausiu papuošimu – šypsena ant veido.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip išmokote daryti pačias įvairiausias šukuosenas?

To išmokau kirpėjų kursuose ir seminaruose. Nuo paauglystės pradėjau tuo domėtis, universitetinių studijų laikais pavyko susitaupyti pinigų iš stipendijos ir už juos nueiti į kursus bei mokymus.

REKLAMA

Turite be galo ilgius ir vešlius plaukus – kaip stengiatės jais rūpintis, ar turite specialių ritualų?

Be abejo, turiu. Plaukai labai retai būna gražūs, jeigu jais nesirūpiname. Reikia ne tik plaukų šampūno, kondicionieriaus, bet ir kaukių, purškiamų priemonių po plovimo, aliejų.

Svarbus net plaukų džiovintuvo pučiamas oras bei jo kryptis. Esu atradusi mėgstamų priemonių, kurios suteikia plaukams puikų vaizdą. Be priemonių ir džiovinimo gudrybių, plaukai taip neatrodytų.

Ne paslaptis, kad ir sportuojate su asmeniniu treneriu – kaip dažnai stengiatės tai daryti? Ar visada randate motyvacijos?

REKLAMA
REKLAMA

Stengiuosi sportuoti 2-3 kartus per savaitę. Manau, kad tai yra labai mažai. Motyvacijos stygiumi ir aš kartais pasiskundžiu, dažnai dėl nuovargio darbe arba sveikatos, tačiau tai ilgai netrunka, vėl atsigaunu ir bėgu pajudėti.

Kiekvieną sekmadienį savo sekėjams parodote, kaip ruošiate maistą visai savaitei – kokius produktus dažniausiai tam renkatės?

Dažniausiai tai būna daržovės, sūriai, kiaušiniai, košės, kitaip tariant, sveikas maistas. Tai nėra dieta – tai tiesiog sveika mityba. Mėsos mano racione praktiškai nėra, belikusi žuvis. Apsipirkinėdama visuomet žiūriu į produktų etiketes, renkuosi su mažesniu kiekiu cukraus, druskos, didesniu kiekiu baltymų ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar pavyksta visą savaitę valgyti tą patį maistą, jis nepabosta?

Tokį patį maistą valgau tik pietums ir vienam užkandžiui – be jų dar turiu šviežius, skirtingus pusryčius ir vakarienę. Savaitgaliais valgau šviežiai gamintą maistą, tad vienodi pietūs ir užkandžiai dominuoja tik darbo dienomis. Neįsivaizduoju geresnio būdo taupyti laiką, sveikatą ir pinigus.

Galbūt savaitgaliais leidžiate sau pasimėgauti? Ar taip pat stengiatės prisilaikyti?

Aš visiškai nesistengiu nieko laikytis. Galiu suvalgyti ir šokolado, ir torto, jei tik užsinoriu, tačiau dažniausiai tai būna per šventes ar progas. Sveikos mitybos principų specialiai laikytis nereikia – prie to tiesiog priprantama.

REKLAMA

Apsiperkame maisto parduotuvėje kartą per savaitę, perkame sveikus produktus, tad, savaime suprantama, šaldytuve nesveiko maisto net nėra – taip ir susilaikyti nėra nuo ko.

Darbo metu papietauju/užkandžiauju atsineštu sveiku maistu, į kavines neinu, tad ir pagundų nėra daug. Savaitgaliais kartais nueiname su vyru į restoraną ir valgome ką tik norime, tačiau įprotis daro savo – nesveiko maisto natūraliai nesinori, nes supranti, kad savijauta po jo nebūna gera.

Kokių dar mitybos taisyklių laikotės?

Kaip ir minėjau, griežtų taisyklių pas mane tikrai nėra. Nevalgau kiaulienos, nes tai gan riebi mėsa ir atpratau nuo jos skonio – neskanu. Nekepu nieko ant kitokių aliejų negu kokosinis, ir tai dauguma maisto būna kepama tiesiog orkaitėje arba neapdorojama niekaip.

Jeigu naudoju miltus ar makaronus, tai tik pilno grūdo. Jogurtas – tik graikiškas. Vakare nevalgau vaisių. Saldumynus stengiuosi suvalgyti iki pietų, jei jau pasitaikė proga. Norėdama suvalgyti ką nors saldaus prie kavos, visuomet turiu juodo šokolado – jo daug suvalgyti neišeina, bet sveikesniam pasisaldinimui pilnai pakanka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų