REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Grožio namų „The Doll House“ atidarymas (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Trečiadienio vakarą garsūs žmonės rinkosi į naujųjų grožio namų „The Doll House“ oficialų atidarymą.

21

Trečiadienio vakarą garsūs žmonės rinkosi į naujųjų grožio namų „The Doll House“ oficialų atidarymą.

REKLAMA

Renginį vedė visiems gerai žinomas vedėjas Jonas Nainys, o jo metu salono įkūrėja Kristina Oganesian, kartu su savo kolektyvų, svečiams pristatė makiažo vasaros tendencijas bei išskirtines grožio procedūras, siūlomas „The Doll House“ grožio namuose.

Būrys garsių veidų rinkosi Vilniaus centre įsikūrusius grožio namus, kur vyko tik jiems skirtas renginys. Susirinkę renginio dalyviai domėjosi populiariomis grožio tendencijomis.

Tarp kviestinių svečių, atvykusių į renginį, buvo ir būrys įžymybių – tarp jų ir neseniai santykių krizę išgyvenusi Eglė Aršauskienė.

Moteris atrodė puikiai, nuo jos veido nedingo šypsena.

Primename, kad sausio pabaigoje aukso žiedus sumainęs kriptomilijonierius Paulius ir Eglė sukūrė šeimą. Vis dėlto žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad po skandalingų santykių pradžios šeimoje kilo konfliktas.

Kovo 15-osios rytą P. Aršauskas praleido uždarytas areštinėje, jo dabartinė žmona Eglė skundėsi patyrusi neblaivaus sutuoktinio smurtą.

Pora slapta susituokė sausio 23 dieną. Vestuvės įvyko praėjus vos pusmečiui po skyrybų su buvusia žmona ir savo dukters mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų