REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Ruslanas Kirilkinas, Vaidotas Baumila, Laurynas Dubrovskis (tv3.lt fotomontažas)

Antradienio vakarą Tel Avive įvyko pirmasis „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalis. Vis dėlto atsiliepimai po jo nebuvo tokie teigiami – internetą drebino pasibaisėjimo kupini komentarai.

46

Antradienio vakarą Tel Avive įvyko pirmasis „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalis. Vis dėlto atsiliepimai po jo nebuvo tokie teigiami – internetą drebino pasibaisėjimo kupini komentarai.

REKLAMA

Savo nuomonę socialiniuose tinkluose išreiškė ir žinomi žmonės.

Lietuviškuoju Kenu pramintas žurnalistas Laurynas Dubrovskis neslėpė nusivylimo.

„Aš labai atsiprašau. Nesu gal aš tas melomanas toks išsilavinęs, bet tikriausiai šis šou ne jiems ir skirtas. Bet... Nu... Kažkaip labai skurdžiai, neįdomiai ir taip.... Nu tikrai prastai tas pirmas pusfinalis... Jums patiko?“ – „Facebook“ asmeninėje paskyroje gerbėjų klausė jis.

Atlikėjas Ruslanas Kirilkinas teigė, kad dar niekuomet taip nėra nusivylęs „Eurovizija“.

Pirmą kartą gyvenime bežiūrint „Gėjuviziją“ eisiu miegoti taip ir nesulaukęs rezultatų, nes nu taip dzin. Svarbiausi man rezultatai yra ir bus gegužės 26 d. P.S. Jurijau Veklenko,  miegok ramiai, liūtai su tavimi“ – rašė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Savo nuomone pasidalijo ir kitas dainininkas, Vaidotas Baumila.

„Kai San Marinas renka metų pasirodymą, į pagrindinę aikštę susirenka miestelio žmonės ir „eni beni diki daki“ būdu išsirenka performerį“, – šmaikštavo jis.

REKLAMA

Atlikėjas Tadas Juodsnukis nedaugžodžiavo: „Suprantu kodėl kiti neturi/nežiūri TV. Labanakt“, – rašė jis.

„Eurovizijos“ konkursas šiais metais prajuokino ir žurnalistę Faustą Mariją Leščiauskaitę.

„Žiūriu „Euroviziją“ ir prunkščiu. Šiemetiniai dalyviai rungiasi, kuris anksčiau pradėjo muziką kurti: vienas, kaip pranešama, nuo aštuonerių, tačiau jį dvigubai lenkia tas, kur nuo ketverių. Primena lietuviškus muzikinius šou, kur klausia, kiek metų dainuojate. „Oi, kiek save pamenu – nuo gimimo.“ Klapt klapt akim. Mhhhm. Aš irgi“, – juokavo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis nesužavėjo ir atlikėjo Anatolijaus Oleinik. „Žinot, žiūriu „Euroviziją“ tiesiogiai per „YouTube“ ir pasakysiu: ar čia man kažkas negerai, ar kolkas keistai skamba viskas?!?“ – retoriškai klausė jis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad antradienį žiūrovai galėjo pamatyti 17 dalyvių pasirodymus. Savo šou surengė Kipras, Juodkalnija, Suomija, Lenkija, Slovėnija, Čekija, Vengrija, Baltarusija, Serbija, Belgija, Sakartvelas, Australija, Islandija, Estija, Portugalija, Graikija ir San Marinas.

Į „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą pateko: Graikija, Baltarusija, Serbija, Kipras, Estija, Čekija, Australija, Islandija, San Marinas ir Slovėnija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų