REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai buvo kviečiami stebėti projekto „Lietuvos talentai“ superfinalą. Dalyvių pasirodymus vertino šou teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius.

Šį sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai buvo kviečiami stebėti projekto „Lietuvos talentai“ superfinalą. Dalyvių pasirodymus vertino šou teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius.

REKLAMA

Tačiau šį kartą teisėjai finale turėjo tik patariamąjį balsą – viską sprendė žiūrovai.

„Lietuvos talentų“ laida pateikė staigmenų tiek gerbėjams, tiek patiems projekto dalyviams.

Po įnirtingos kovos žiūrovų širdis pavergė šokėjas Edgaras Kerpė, po jautraus pasirodymo vaikinas iškovojo nugalėtojo vardą. Devyniolikmetis laimėjo ne tik šlovę ir pripažinimą, bet ir pagrindinį projekto prizą – 10 tūkst. eurų.

Dėl geriausiojo titulo šį vakarą kovojo „MeGusta V-Team“, „Diamonds show“, „Viduramžiai.lt“, Izabelė Kuzelytė, „Aušrinė“, „Sunny“, Edgaras Kerpė, studija „RED“, „Skillz“, Eglina Aleksandravičiūtė, Anton Lavrentjev, Aušra ir Jonas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji pasirodė grupė „Sunny“. Superfinale atlikėjai tikėjosi padaryti savo geriausią variantą ir pateikti geras emocijas tiek žiūrovams, tiek teisėjams. „Žavėjausi ir klausiausi su dideliu susižavėjimu“, – sakė I. Stasiulytė.

REKLAMA

Gatvės šokių studija SKILLZ pasirodė antrieji. „Va taip reikia šokti gatvės šokius“, – gyrė J. Jankevičius.

Studiją „RED“ po pasirodymo sulaukė teisėjų liaupsių. „Va, ką reiškia pasirinkti teisingą muziką“, – gyrė J. Jankevičius.

„Jūsų šokis priverčia mąstyti giliau“, – sakė I. Stasiulytė.

Edgarui Kerpėi salė plojo atsistojusi, vaikinas atliko itin jautrų šokį, jam pagelbėjo jo mokiniai. „Žiūrint į tave nenoriu praleisti nė vienos akimirkos. Taip jaučiuosi tik žiūrėdamas futbolą. Esi stebukladarys“, – gyrė M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Šokių kolektyvui „Megusta V-Team“ M. Mikutavičius paspaudė auksinį mygtuką ir privertė šokėjus tiesiog klykti iš laimės. Po šokėjų pasirodymo teisėjai negailėjo pagyrų. „Fantastika, esate žiauriai geri. Niekas netartų nė vieno blogo žodžio, jei taptumėte čempionais“, – gyrė J. Jankevičius.

Eglina Aleksandravičiūtė į pagalbą pasikvietė vieną artimiausių žmonių – seserį. Ir tai pasiteisino – pasirodymas buvo labai gražus. „Žiūrint į jus siela šoka“, – sakė J. Jankevičius. „Esate vertos superfinalo“, – teigė I. Stasiulytė.

Šokių kolektyvas „Aušrinė“ parodė džiunglių šou. Artistiškos šokėjos sulaukė pagyrų! „Merginos, jūs darote stebuklus. Labai noriu jus pamatyti vėl“, – sakė I. Stasiulytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Magišką šou atlikę „Viduramžiai.lt“ nustebino ne tik žiūrovus, bet ir teisėjus, visi liko be žado. Grupė sujungė du pasirodymus – iš atrankų ir pusfinalio.

Anton Lavrentjev ant scenos pasikvietė I.Stasiulytę, mago triukai buvo ne tik profesionalūs, bet ir juokingi, salė ir teisėjai leipo juokais. Galiausiai magiško triuko pabaiga paliko visus be žado. „Ir vėl apgavai mus“, – juokėsi Justinas.

Žiūrovų sprendimu, sugrąžinti Aušra ir Jonas neslėpė nuostabos. Duetas širdyje tikėjosi sulaukti palaikymo, tačiau žiūrovų ir teisėjų meilė suteikė labai daug gerų emocijų. Aušra net verkė iš džiaugsmo, o Jonui teko ją raminti. Jautrų operinį kūrinį atlikęs duetas sujaudino žiūrovus, visa salė plojo atsistojusi.

REKLAMA

Auksinio mygtuko paspaudimo sulaukusi šokėja Izabelė Kuzelytė pasirodė įspūdingai. Akrobatinius triukus atlikusi mergina apstulbino visą salę. „Esu užtikrintas, kad tau auksinių mygtukų yra per mažai. Tavo pasirodymas nuostabus“, – gyrė Justinas.

Spalvingas šokėjų „Diamonds show“ pasirodymas nepraėjo be specialių efektų. Merginos atliko akrobatinius triukus su lankais. „Jus sukėlėte labai gerą emociją, viskas nuostabu“, – kalbėjo Marijus.

Finale lemiamą balsą turėjo tik „Lietuvos talentų“ žiūrovai. Būtent jie sprendė, kas turi nugalėti projekte.

Trijų valandų trukmės šou nepraėjo be ugnies, lazerių, įspūdingų šviesų. Netrūko šokėjų pasirodymų, intrigų, bei jaudulio ir nerimo užkulisiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų