REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
85
Jogaila Morkūnas ir Rolandas Skaisgirys (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Penktadienio pavakarę per šalį nuvilnijo liūdna žinia. Netikėtai, sustojus širdžiai užgeso vienas didžiausių Lietuvos televizijos titanų – Vytautas Šerėnas.

85

Penktadienio pavakarę per šalį nuvilnijo liūdna žinia. Netikėtai, sustojus širdžiai užgeso vienas didžiausių Lietuvos televizijos titanų – Vytautas Šerėnas.

REKLAMA

Džentelmenas, jautrus, kuklus, darbštus, intelektą derinęs su humoru, žmogus, kurį prisimins visa Lietuva. Taip apie netikėtai anapalin iškeliavusi „Dviračio šou” kūrėją, aktorių ir vedėją Vytautą kalba jo bičiuliai, kolegos ir jo kūrybos gerbėjai.

Sustojus širdžiai vyras mirė savo sodyboje, nors dar tą pačią dieną jis jautėsi puikiai, bendravo su šeima ir kolegomis.

Antradienį, gegužės 14-ąją, išlydėti visoje Lietuvoje mylimą ir gerbiamą V. Šerėną, nuo ryto plūsta tie, kas gerbė ir juo žavėjosi.

Tarp žmonių pasirodė ir ne vienas garsus veidas, pareikšti užuojautos antradienį atvyko aktorius Gediminas Storpirštis, Aistis Mickevičius, Algis Ramanauskas-Greitai, Robertas Aleksaitis. Taip pat laidotuvėse dalyvavo skyrybų dramą išgyvenantys Rolandas Skaisgirys, Mantas Stonkus ir Jogaila Morkūnas, vyrai pasirodė vieni.

REKLAMA
REKLAMA

Po vyro mirties artimi draugai ir pažįstami negailėjo Vytautui gerų žodžių. Ilgametis kolega Arūnas Valinskas atvirauja, kad sunku rinkti žodžius, Vytautas išliks atmintyje amžinai:

REKLAMA

„Kuklumas, darbštumas ir didelis reiklumas sau. Viena iš didžiausių savybių, ir šiuolaikinėms ar būsimoms neva televizijos žvaigždėms nebūdinga, kad jis niekada savęs tokiu nelaikė. Tai kuklumas ir gebėjimas padaryti daugiau, o ne šnekėjimas kiek galiu padaryti."

Algis Ramanauskas V. Šerėną apibūdino kaip tikrą džentelmeną, santūriai linksmą, gebantį visuomet rasti kompromisą. Na, o apie humoro jausmą kalbėjo jo darbai:

„Visada buvo vaikiškas laikas. Turiu omenyje, kai būna berniūkščiai susėda ir užuot pradėję filmuoti, jie kažką kvailioja, šneka kažką. Dėl to filmavimo komanda pykdavo tiek ant mūsų tiek ant Vyto. Tikrai turėdavome iš ko pasijuokti."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų