REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame sekmadienio dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

Pateikiame sekmadienio dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Reikalai pajudės reikiama linkme be ypatingų pastangų. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite.

Tauras

Jums daug kas aiškėja: suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur kaltas aplinkinių neatsakingumas. Dabar jums nereikia jokių patarėjų, reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, verčiau ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Dvyniai

Diena palanki permainoms veikloje. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams, švęsti.

Vėžys

Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis. Imkitės tik tų darbų, kurie išties privalomi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių.

Mergelė

Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą.

REKLAMA

Svarstyklės

Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate: šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Labiau apgalvokite pažadus.

Skorpionas

Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Siekite santarvės su tėvais, tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kadaise pradėtus darbus, grąžinti skolą.

Šaulys

Sėkmingas laikas: būsite linkę į avantiūras, tačiau nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali nutikti taip: žingsnis į priekį, du – atgal.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Tinkamas laikas iškrovos dietai.

Vandenis

Nedirbkite sunkių darbų. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Žuvys

Dėl nieko nesijaudinkite, jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas, gali aplankyti nušvitimas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų