REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Rolandas ir Vaida Skaisgiriai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Pavasaris pramogų pasaulio garsenybių gyvenimuose įnešė kardinalių permainų. Vis dažniau prakalbama apie tobulomis laikytų porų skyrybas.

31

Pavasaris pramogų pasaulio garsenybių gyvenimuose įnešė kardinalių permainų. Vis dažniau prakalbama apie tobulomis laikytų porų skyrybas.

REKLAMA

Neseniai Lietuvą nustebino žinia, kad skiriasi garsi pramogų pora Vaida ir Rolandas Skaisgiriai. Poros skyrybos jau pasiekė teismą, o kartu ateities jie nekuria jau daugiau nei metus.

Šią naujienų portalui tv3.lt patvirtino ir pati Vaida Skaisgirė: „Nebėra prasmės išsisukinėti, taip, tai tiesa.“

Po šių žinių, netrukus nei savaitei, portalas lrytas.lt paviešino straipsnį su pikantiškais kadrais iš Vaidos atostogų Turkijoje.

Anot lryto.lt, Vaida per Velykas atostogavo Turkijoje su vedusiu vyru, tuo tarpu jos sūnus Atas šventes sutiko su tėvu Rolandu Skaisgiriu. Straipsnyje taip pat buvo prisegtos slapta darytos nuotraukos, kuriose Vaida ir kitas vyras mielai apsikabinę.

REKLAMA
REKLAMA

Ši publikacija ne juokais supykdė Vaidą. Portalui tv3.lt susisiekus su V. Skaisgire ši neslėpė, kad po tokio straipsnio jaučiasi įžeista ir jai ypač nemalonu.

REKLAMA

Moteris nepasitenkinimą išreiškė ir feisbuko paskyroje: „Gerbiama žurnaliste, teksto pabaigoje pamiršote pridėti, jog reklama, ko gero, bus apmokėta iš UAB „Videometra“ arba asmeninės Rolando Skaisgirio sąskaitos. Bet, ko gero, tai ir taip akivaizdu. O gal čia tik sutapimas?“

„Ilgai klausiausi savo buvusio vyro grasinimų susidoroti, sužlugdyti, atimti vaiką bei kitaip pakenkti man ir mano aplinkai, tad šis muilo operos scenarijus, nepelnytai pavadintas straipsniu, pernelyg nenustebino. Tik naiviai tikėjausi – o gal kažkur, giliai giliai viduje, žmogus atras nors truputį pagarbos sau ir neneš į viešumą to, kas akis į akį aptarta šimtus kartų?

REKLAMA
REKLAMA

Ačiū visiems nepriekaištingos moralės atstovams už atsiliepimus. Kaip smagu ir lengva, nežinant nei vienos teisingos detalės, viską sumaišyti su žemėmis ir skelbti nuosprendžius.

Kaip bebūtų, nesiruošiu veltis į šitas žeminančias viešas diskusijas ir šiuo įrašu tik noriu pabrėžti, jog dauguma tekste esančių išvedžiojimų bei faktų yra iškraipyti.

Beje, nors žurnalistei sakiau, bet pasikartosiu – neturite jokios teisės viešinti šių nuotraukų. Civilinio kodekso 2.22 straipsnio 1 dalis nurodo, kad fizinio asmens nuotrauka (jos dalis), portretas ar kitoks atvaizdas gali būti atgaminami, parduodami, demonstruojami, spausdinami, taip pat asmuo gali būti fotografuojamas, filmuojamas tik jo sutikimu. Sutikimo nebuvo“, – rašė moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų