REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Jurijus Veklenko Eurovizijos scenoje (nuotr. Thomas Hanses)

Šeštadienio rytą Tel Avive Jurijus Veklenko antrąjį kartą lipo į didžiąją „Eurovizijos“ dainų konkurso sceną. Savimi pasitikintis ir optimistiškai nusiteikęs lietuvis 30 minučių trunkančioje repeticijoje taip pasirodė ir kiek pasikeitęs.

20

Šeštadienio rytą Tel Avive Jurijus Veklenko antrąjį kartą lipo į didžiąją „Eurovizijos“ dainų konkurso sceną. Savimi pasitikintis ir optimistiškai nusiteikęs lietuvis 30 minučių trunkančioje repeticijoje taip pasirodė ir kiek pasikeitęs.

REKLAMA

„Eurovizijos“ dainų konkurso dalyviams yra skiriamos vos dvi, 30 minučių trunkančios, repeticijos, kurių metu atlikėjai bando apšlifuoti savo pasirodymus, o operatoriai – parinkti geriausius kampus.

Tiesa, kiek anksčiau Jurijaus vadybininkas Henrikas Draugelis sakė, kad po pirmosios repeticijos lietuvių delegacija nebuvo itin patenkinta visu pasirodymu, tačiau taip jaučiasi kone kiekviena konkurse dalyvaujanti šalis.

Šįkart scenoje Jurijus pasirodė kiek pasikeitęs – jis atsisakė juodo militaristinio stiliaus švarko, su kuriuo anksčiau repetavo. Šįkart jis švarką iškeitė į juodus marškinius su įvairiomis detalėmis, o kiek vėliau ir juos nusimetė.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad „Eurovizijos“ scenoje Jurijus išliks ištikimas minimalistiniam stiliui, kuris jį lydėjo nuo pat pirmųjų atrankų Lietuvoje.

„Su visomis aprangomis Jurijus gerai jaučiasi, o kuri tiksliai apranga bus filmavimo metu, dar paaiškės vėliau“, – sakė H. Draugelis.

REKLAMA

Pats Jurijus juokėsi, kad dėl aprangos tikrai nėra šimtu procentų aišku: „Mes jau tvirtai nusprendėme, kad dar nežinome, kaip apsirengsime. Juoda spalva, nors techniškai tai nėra spalva, knygoje ji vis tiek ryški. Kad žmonės atsimintų, balta neįdomu, juoda įdomiau“, – juokėsi atlikėjas.

Nusiskundimų pačiam Jurijui jo vadybininkas H. Draugelis, kaip sakė portalui tv3.lt, tikrai neturi, tačiau techninė dalis dar nėra iki galo sutvarkyta: „Jurijaus nuotaikos geros, puikiai sudainavo, puikiai pasirodė. Techninė pasirodymo dalis, na, tam juk ir yra skirtos repeticijos, dar tobulinama kiekvieną kartą. Dabar buvo ir vėl išsakyta nemažai pastabų, tikimės, kad organizatoriai įgyvendins tai, ko buvo prašoma“, – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Pats Jurijus sakė, kad tikrai nereikia jaudintis dėl to, koks jo pasirodymas yra šiuo metu.

„Žmonės Lietuvoje pergyvena, bet noriu paprašyti nepergyventi. Jūs matote vaizdą ant scenos – kas bus kamerose ir televizijos ekrane, bus visiškai kitaip“, – sakė jis.

Be to, Jurijaus pasirodyme neliko ir pirmosios repeticijos metu už nugaros matytų švieselėmis pieštų žmonių siluetų: „Atsisakėme figūrėlių, nes jos neatrodo taip, kaip norėtųsi, kad pasirodymą laikytume kuo paprastesnį ir nuoširdesnį“, – šyptelėjo Jurijus.

Didžiausias išbandymas artimu metu, laukiantis Jurijaus, jau bus rytoj, sekmadienį. Tai oranžinis kilimas, kuriame prisistato visi atlikėjai, bei trečiadienį vyksianti generalinė repeticija, kurią vertina komisija.

Nors laukia ir kelios dienos poilsio, kurių metu Jurijus galėtų keliauti, jis tikina, kad čia atvyko dirbti: „Kol kas nesame per daug ko suplanavę, ne turistauti čia atvykau, o atstovauti Lietuvai. Stengsiuosi nepersistengti, jokių vakarėlių, jokio alkoholio“, – rėžė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų