REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame penktadienio, gegužės 10-osios, horoskopą dvylikai Zodiako ženklų. 

Pateikiame penktadienio, gegužės 10-osios, horoskopą dvylikai Zodiako ženklų. 

Avinas

Apgaulingas laikas. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų.

Tauras

Tylėjimas – auksas. Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių nei saviems, nei svetimiems. Negeras meetas kreiptis į savo vadovą su pasiūlymais, prašymais, taip pat netiks susitiksi su būsimu darbdaviu. Pasisaugokite sukčių, apgavikų, paskalų nešiotojų, vagių.

Dvyniai

Negeras metas ką nors keisti, kurti ateities planus ar apie juos kam nors pasakoti, dalytis savo svajonėmis, sumanymais. Likite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių. Būkite atidesni artimiesiems.

Vėžys

Greičiau pavargsite, nuliūsite, tad dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tuščių vilčių laikas, niekur neskubėkite, nesiveržkite, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Neleiskite sau būti piktiems, kategoriškiems, kerštingiems.

REKLAMA

Mergelė

Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai: ir vienu, ir kitu atveju suklysite. Būkite itin apdairūs dirbdami, per neapdairumą galite patirti nemenkų nuostolių.

Svarstyklės

Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami (šiandien geriausia patylėti), atidesni pasirašydami popierius, apdairesni pirkdami ir vairuodami automobilį.

Skorpionas

Būtų išmintinga nesiimti iniciatyvos nei darbe, nei namuose: dėl to galite nukentėti. Nebūkite patiklūs bendraudami su žmonėmis iš toli. Saugokite savo sveikatą, gerą nuotaiką bei pinigus. Viešnagių šiandien geriau atsisakyti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Meilės metas, tačiau šiandien nereikėtų įsimylėti (ar atgaivinti seno meilės ryšio), skirti meilės pasimatymo, taip pat netiktų priimti ir atsakingų sprendimų šioje srityje.

Ožiaragis

Mažiau planuokite, paskutinę akimirką viskas gali apvirsti. Tikėtini įvairūs nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus, čia seksis.

Vandenis

Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių, ypač draugų, įtakai. Vis dėlto laikykitės savo ankstesnės nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse.

Žuvys

Neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, nieko nereikalaukite. Mažiau žadėkite, niekur neįsipareigokite. Būkite dosnūs, užjauskite tuos, kuriems blogiau nei jums.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų