REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariajam sezonui artėjant prie pabaigos Kauno „Žalgiris“ pirmąkart po metų pertraukos pranoko Klaipėdos „Neptūną“.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariajam sezonui artėjant prie pabaigos Kauno „Žalgiris“ pirmąkart po metų pertraukos pranoko Klaipėdos „Neptūną“.

REKLAMA

Namuose rungtyniavę žalgiriečiai svečius iš uostamiesčio įveikė 90:80 (23:17, 27:24, 26:19, 14:20).

Nors pergalė įtikintanti, Šarūno Jasikevičiaus ji nesužavėjo. Atvikrščiai – spaudos konferencijoje Šaras kalbėjo apie sunkų laukiantį kelią LKL finalo link.

Tiesa, visas žaliai-baltų stratego nerimas remiasi į vieną rodiklį – klaidas tiek galvoje, tiek pačiose dėrinių sistemose.

„Rungtynės buvo keistos. Atrodė, kontroliuoji jas ir gali net pradėti kontroliuoti labai, bet vis nepavyksta. Galvos iki galo nedirba, o aibė detalių neleidžia mums dominuoti LKL rungtynėse.

Tos pačios istorijos – galima atsukti tą pačią kasetę. Nepadarome baudų, nežinome žaidėjų stiprybių, labai daug mąstysenos klaidų. Jei to nesusitvarkysime, laukia sunkus kelias link finalo ir titulo“, – dėstė Š. Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik, Šaras rado ir kuo pasidžiaugti. Ir tas džiaugsmas pavadintas Brandono Davieso vardu.

Žalgiričių centras sulaukė neeilinio pripažinimo ir buvo įtrauktas į geriausių Eurolygos žaidėjų penketą.

REKLAMA

„Brandonas – žmogus su begaline energija. Jo kasdienis darbas yra sunkiai lyginamas – fantastinio lygio. Jis ateina, padaro savo darbą, taip, gali daryti klaidų, bet tai nepakeis jo pastangų ir to, kaip jis aikštėje palieka visą širdį.

Per dvejus metus Eurolygoje jis labai patobulėjo, išmoko skaityti situacijas ir esu tikras, kad jam dar tikrai čia nėra lubos. Jis gali tobulėti ir manau, kad tą darys. Reikia labai pasidžiaugti, kad žalgirietis gauna tokį didžiulį įvertinimą. Pernai du žaidėjai buvo antrame penkete, šiemet turime vieną pirmame.

Žiūrint į klubo istoriją, tai turbūt yra geriausias „Žalgirio“ vidurio puolėjas, kurio marškinėliai dar nėra iškelti į viršų. Per dvejus metus jis paliko didžiulį antspaudą „Žalgirio“ istorijoje ir manau, kad žmonės jį čia atsimins ilgai“, – džiaugėsi ir atviravo Š. Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų