REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Sergey Lazarev (nuotr. Instagram)

Jau visai netrukus pasaulį sudrebins kasmetinis „Eurovizijos“ dainų konkursas, kuriame išvysime ne tik naujų talentų, bet pamatysime ir seniai žinomus veidus.

36

Jau visai netrukus pasaulį sudrebins kasmetinis „Eurovizijos“ dainų konkursas, kuriame išvysime ne tik naujų talentų, bet pamatysime ir seniai žinomus veidus.

REKLAMA

Vienas iš tokių – seksualusis rusas Sergey Lazarevas.

Tai – jau ne pirmas kartas, kai Sergey dalyvaus „Eurovizijos“ dainų konkurse. 2016 metais jis čia laimėjo 3 vietą. Tiesa, šiais metais jam žadama dar didesnė sėkmė – kol kas konkurso mylėtojai mano, kad vyras turėtų užimti 2-ąją vietą.

S. Lazarevas – ne tik talentingas muzikantas, susišlavęs daugybę apdovanojimų ir dirbęs net su Kylie Minogue prodiuseriu, bet ir aktorius, suvaidinęs ne viename spektaklyje, o taip pat įgarsino ir kelis vaikams skirtus filmukus.

Tai, kas liečia asmeninį gražuolio gyvenimą, kelia daug klausimų, mat vyras stengiasi apie tai kalbėti kuo įmanoma mažiau. Vis dėlto įdomu tai, kad jis poruojamas tiek su vyrais, tiek su moterimis, o tai, kad turi sūnų, jis sugebėjo nuslėpti net kelis metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Per pastaruosius metus žurnalistai ne kartą rašė, kad aš esu vedęs (tai ganėtinai keista jau vien todėl, kad jie spėjo, jog galiu būti vedęs ir vyrą, ir moterį). Deja, aš su niekuo nesusituokęs ir nežadu to daryti ateityje“, – sakė jis pridėdamas, kad į santuoką apskritai nežiūri rimtai.

REKLAMA

Tiesa, ne vienerius metus jis poruotas ir su Ani Lorak, kuri atstovavo Ukrainai „Eurovizijoje“ 2008 metais. Vis dėlto gandus, kad susitikinėja su ja, Sergey taip pat neigė sakydamas, kad vedusios moterys jo netraukia. Tiesa, jo socialinių tinklų paskyros pilnos nuotraukos su Ani.

Ne ką mažiau įdomi ir kita Sergey gyvenimo pusė. Pavyzdžiui, 2012 metais jis iš prieglaudos pasiėmė šunį, vardu Daisy, o vėliau šis įkvėpė jį sukurti ir ypatingą verslą, kuris vadinasi „Poodle-Strudel“. Pasirodo, kad atlikėjas sukūrė įmonę, kuri gamina pyragus ir kitokius skanėstus, skirtus šunims.

S. Lazarevas „Eurovizijos“ antrajame pusfinalyje pasirodys iškart po Lietuvos atstovo Jurijaus Veklenko. Ruso dainą galite išgirsti čia:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų