REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
104
 „HOF hotel Garden“ vasaros sodelio sezono atidarymas (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio vakarą vasaros sodelio sezono atidaryme žinomi žmonės savitai papasakojo kerinčią meilės istoriją.

104

Trečiadienio vakarą vasaros sodelio sezono atidaryme žinomi žmonės savitai papasakojo kerinčią meilės istoriją.

REKLAMA

Kvapni arbata, garuojanti iš rožinių porceliano puodelių, pašvietus saulei vaivorykštės spalvomis nusidažantys fontanėlis, ant kepsninės ruošiami vieno geriausių Lietuvoje virtuvės šefų patiekalai, akį džiuginantys tapybos darbai, pistacijomis ir uogomis kvepiantis tortas, pagal vieną labiausiai kerinčių meilės istorijų sukurtų lietpalčių kolekcijos pristatymas, paslaptingai Roko Ramučio gitarai pritariant skambantis dainininkės Alice Way balsas – toks romantika, jaukumu bei gera nuotaika buvo persismelkęs „HOF hotel Garden“ vasaros sodelio sezono atidarymas, rašo pranešime spaudai.

Vakare, kuriam vadovavo renginių vedėjas Ramūnas Talutis, tarsi nuo pirmųjų akimirkų neakivaizdžiai, bet detalėmis pradėta pasakoti itin romantiška dviejų jaunų žmonių meilės istorija, nutikusi praėjusiame šimtmetyje. Pora taip susižavėjo vienas kitu, kad savo jausmus ėmė reikšti kurdami – drabužius, avalynę, aksesuarus.

REKLAMA
REKLAMA

Tęsdami senelių pradėtą darbą jų anūkai iki šiol pristatydami naujas kolekcijas remiasi mylimų žmonių pasakojimais. Pavasariui – vasarai skirtos aprangos akcentas – retro stiliaus lietpaltis, nes būtent tokiu drabužiu, dabar jau praturtintu naujausiais mokslo ir dizaino sprendimais, puošėsi jauna moteris, pirmą kartą išvydusi savo mylimąjį.

REKLAMA

Pristatyti „Didriksons“ dizainerių kūrinius ir taip savitai perteikti bent dalelę jų išgyventų jausmų sutiko dainininkė Gabrielė Rutkauskienė – Vasha, stilistė Viktorija Šaulytė, dizainerė Aurelija Žebuolienė, dainininkė Donata Virbilaitė, aktorė Rita Sekmokienė bei kitos moterys.

„Britų novelistė Elinor Glyn yra pasakiusi „Romantika – tai kerai, sugebantys kasdienybės dulkes paversti į auksinę miglą”. O romantiką kuria detalės, kurių šį vakarą tikrai netrūksta“, - patikino R. Talutis.

Renginio vedėjas patikino, kad tokių vietų, kaip vasaros sodelis, Kaune yra vos keletas.

„Neabejoju, kad jis bus išskirtinis savo jaukumu bei virtuvės malonumais. Juolab, kad viešbučio vadovai į savo komandą įtraukė vieną labai talentingą Lietuvos virtuvės šefą, turintį 15 metų patirtį, įgytą užsienyje ir garsiuose mūsų šalies restoranuose“, - sakė R. Talutis.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent vakaro metu patiekalų kūrimo virtuozas Mindaugas Mizaras pristatytė naują vasaros sodelio ir restorano meniu, kurio koncepcija yra „steakhouse“. Degustacinės vakarienės metu svečiai mėgavosi burokėlių salotomis su tofu sūriu, tuno kepsniu su žolelių padažu, kalakuto file su olandišku padažu, antrekotu su baravykų padažu, baltojo šokolado cremeaux.

Šventės estetika, padėjusią sukurti įkvepiančią vasarišką atmosferą, pasirūpino „Stalo studija“, o jos akcentu tapo tapytojos Gintės Ramutytės naujausių darbų „Galaktikos“ pristatymas.

„Tai – tarsi šviesūs jausmai, kurie mus užvaldo laimės akimirkomis. Jie tokie lengvi, suprantami, trokštami, bet kartu neapčiuopiami, paslaptingi, kintantys. Tarsi tai, kas žinoma, bet nesuprantama. Tarsi galaktikos“, - apie savo pastarųjų metų kūrybą kalbėjo autorė.

G.Ramutytės piešiniai kurį laiką bus eksponuojami viešbučio ir restorano erdvėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų