REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Lilas ir Innomine (nuotr. Organizatorių)

Gegužės 31 d. Kalnų parke pirmą kartą su orkestru pasirodantys „Lilas ir Innomine“ šiandien skelbia tuos, kuriems jie patikėjo apšildyti šį išskirtinį pasirodymą.

5

Gegužės 31 d. Kalnų parke pirmą kartą su orkestru pasirodantys „Lilas ir Innomine“ šiandien skelbia tuos, kuriems jie patikėjo apšildyti šį išskirtinį pasirodymą.

REKLAMA

„Apšildančias grupes ir didžėjus rinkomės pagal du kriterijus – kokybę ir linksmybes užkulisiuose“, – šypsosi Konstantinas Kiveris-Lilas ir išduoda, kad koncertinę programą vasaros išvakarėse pradės jų bendražygiai „Willie Valo“ ir duetas PAI X, o iki to laiko gros žinomi šalies didžėjai, rašo pranešime spaudai.

Pasak Lilo, abi apšildančios grupės buvo atrinktos be konkrencijos: „Jie yra mūsų kompanijos dalis. Vieni kitus labai mėgstame ir palaikome. Ir nors komercine prasme tai dar nėra labai dideli vardai, dėl jų pasirodymų kokybės esame absoliučiai ramūs. Tai – dvi talentingos ir sparčiai augančios grupės, kurių po kelių metų apšildymui, tikėtina, jau nebeprisikviesime.“

Dainų tekstus žino geriau nei patys „Lilas ir Innomine“

Abiejų apšildančių grupių nariai kadaise buvo „Lilas ir Innomine“ dalimi. Tačiau išsiskyrus keliams, draugystė ir visapusiškas palaikymas išliko, kas ne visada pavyksta, ypač kūrybinėje terpėje.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar bene visi „Lilas ir Innomine“ gerbėjai žino tarptautinį duetą PAI X – tai prodiuseris Asi Yehuda iš Izraelio ir dainininkė Evgenya Redko. Jiedu kartu su „Lilas ir Innomine“ dar 2015 m. įrašė žymiąją dainą „Karina“ ir prisidėjo prie albumų „Tu naktis“ ir „Leisk man šlykštėtis“ kūrybos. Netrukus po to Asi ir Evgenya pasuko kitu keliu ir sukūrė PAI X.

REKLAMA

PAI X – Sailing Away

Pritariančiuoju vokalistu kurį laiką buvo ir kitos apšildančios grupės – „Willie Valo“– lyderis Valius Klimavičius: „Galiu teigti, kad „Lilas ir Innomine“ dainų tekstus žinau geriau už juos pačius, o be Innomine apskritai nebūtų jokio „Willie Valo“.

Vos per metus aibę singlų ir debiutinį albumą išleidę „Willie Valo“ nuo seno žavisi „Lilas ir Innomine“ gebėjimu atkreipti į save dėmesį: „Kai jau atrodo, kad sunku nustebinti, jie sugeba ištraukti kozerių tūzą: koncertas su orkestru, dar galingesnis skambesys, naujos aranžuotės... Gal ir gerai, kad šįkart veiksmas vyksta po atviru dangumi, kitu atveju nuneštų stogą.“

REKLAMA
REKLAMA

Willie Valo – Akmuo

Pataria nesitikėti ramaus vakaro

„Lilas ir Innomine“ koncertas sostinės Kalnų parke žada festivalio atmosferą: „Veiksmas suplanuotas nuo pat durų atidarymo 17 val. pradžios. Jau tuomet veiks ne tik poilsio zona su maisto gamintojais, bet ir „Red Bull“ scena, kuruojama „Flow Music“ su eile didžėjų: Savage, DJ Alko, NO DJ’s (Viktoras Diawara). Jiems pritars MC Jama“, – pasakoja vienas iš vakaro kaltininkų Rolandas Venckys-Innomine.

O vasaros sutiktuvių pagrindiniu akcentu taps išskirtinis „Lilas ir Innomine“ koncertas: „Pasirodysime su orkestru, kurio skambesys bus maišomas su elektronikos elementais. Innomine kartu su kompozitoriumi Jievaru Jasinsku specialiai šiam koncertui ruošia naujas mūsų kūrinių aranžuotes. Šįkart klasika susitiks su moderniais garsais. Tikimės, itin neįprasto ir didingo skambesio“, – pasakoja Lilas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų