REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Bikinio depiliacija (nuotr. YouTube)

Redakciją pasiekė anoniminis grožio salone dirbančios moters laiškas, kuri atvirai papasakojo, kas vyksta už uždarų durų, atliekant depiliacijos procedūras, rašoma bbc.co.uk.

39

Redakciją pasiekė anoniminis grožio salone dirbančios moters laiškas, kuri atvirai papasakojo, kas vyksta už uždarų durų, atliekant depiliacijos procedūras, rašoma bbc.co.uk.

REKLAMA

Jūs neatliekate bikinio depiliacijos taip pat paprastai kaip, pavyzdžiui, kojų depiliacijos. Bikinio depiliacija priklauso nuo daugelio dalykų: odos jautrumo, depiliacijos stiprumo, plaukų ilgio ir net menstruacinio periodo.

Atsigulę ant depiliacinio stalo ir apnuogindami savo intymiausias vietas, žmonės tampa itin pažeidžiami ir jautrūs, o ką jau ir kalbėti apie kojų praskietimą šalia visiškai nepažįstamo žmogaus. Būtent dėl to, manau, aš jau seniai klientams tapau ne tik grožio specialistė, bet ir asmeninė patarėja.

Esu mačiusi visko. Tokiose situacijose kliūčių nebelieka visai. Tai automatinis, priverstinis intymumas. Jie tiki, kad aš nesmerksiu jų fizinės išvaizdos ir būtent dėl to jie manimi pasitiki ir visiškai atsiduoda į mano rankas.

REKLAMA
REKLAMA

Nustebtumėte, kiek daug sužinau apie žmogų, kol atlieku jam bikinio depiliaciją, daugelis klientų mėgsta kalbėti bei diskutuoti.

Moterys man net atskleidžia savo meilės romanus, kol apačioje tvarkau jų intymią zoną. Dažnai jos kalba apie įtemptus asmeninius santykius, baisias anytas, vyrus, kurie dirba per daug ir per ilgai arba dirba per mažai. Per ilgus darbo metus, turėjau klienčių, kurios ką tik išgyveno skyrybas arba visai neseniai sužinojo apie vyro neištikimybę.

REKLAMA

Bikinio depiliaciją klientės priima kaip naują šansą vėl išmokti kontroliuoti savo kūną. Tai tampa tarsi savotišku signalu, kad jos vėl ėmė galvoti apie save, to nedariusios jau ilgus metus.

Patikėkite, jūs nustebtumėte, sužinoję, kiek daug moterų ateina atlikti bikinio depiliaciją po artimojo mirties. Jų emociniame gyvenime tokiomis akimirkomis būna visiškas chaosas, tačiau depiliacijoje jos įžvelgia galimybę vėl viską kontroliuoti savo gyvenime ir kūne.

Kalbant apie moterų anatomiją, manęs niekas nešokiruoja. Į moters makštį aš niekada nežiūrėjau kaip į itin didelį dalyką, tai tik menka detalė.

REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai aš susikoncentruoju į visai kitus dalykus – plaukų storumą, augimo kryptį. Galbūt juokinga, bet daug dažniau aš pastebiu styrančius mažus plaukelius šonuose nei pačią moters makštį. Vos klientei išėjus iš kabineto, aš nebegalėčiau papasakoti, kaip atrodo jos makštis.

Nemeluosiu, klientai visada be išimties atrodo išsigandę, kuomet aš atlieku depiliaciją, tačiau priešingai nuo jų, aš baimės niekada nejaučiu. Mano klientės atlieka depiliaciją ir menstruacinio periodo metu ir tai nėra nieko baisaus, tokiais atvejais jos naudoja tamponus arba pasideda servetėlę.

Depiliacijos metu itin svarbi yra higiena, todėl kiekvieną kartą visos priemonės yra keičiamos.

Ant stalo dažnai tenka prisižiūrėti ganėtinai įdomių dalykų. Kartą atlikau depiliaciją klientei, vienu metu reikėjo greitai paversti jos vieną užpakalio pusę ir suglaudus abu skruostus, netikėtai garsiai išėjo dujos. Ji labai greitai susigėdo ir mes abi pradėjome juoktis. Daugelis klienčių nerimauja dėl dujų išleidimo, tačiau tai yra visiškai normalu. Jeigu jau mes liečiame tokias zonas, tai tikrai atsitiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugelis mano klienčių yra tarp 28-32 metų amžiaus, tačiau taip pat turiu nemažai 40-45 metų klienčių. Jaunesnės moterys renkasi holivudinę (pilną) intymių zonų depiliaciją, o vyresnės moterys dažniausiai nori standartinės bikinio depiliacijos.

Moterų depiliaciniai norai iš tiesų skiriasi, kai jos yra santykiuose ar laisvos. Pastebėjau, kad, kai moterys užmezga naujus romantinius santykius, depiliaciją atlieka rečiau, tačiau dažnai sugrįžta tada, kai to užsimano jų partneriai. Tai mane šiek tiek liūdina, nes depiliaciją turėtumėte atlikti tuomet, kai to norite jūs, o ne jūsų partneris.

Dar yra vadinamoji sportininkų grupė, tokie žmonės eina į sporto klubus ir geria žalias sultis. Jie laikosi depiliacinio režimo tarsi tikslaus laikrodžio ir niekada nenori matyti nei vieno plauko ant savo kūno.

REKLAMA

Šiais laikais žmonės itin taupo savo laiką, todėl viską turiu atlikti labai greitai. Kartą turėjau klientę, kuri depiliacijos metu turėjo tiesioginę vaizdo konferenciją. Aš pati stebėjausi, kokia ji buvo rami ir šalto veido visos depiliacijos metu.

Taip pat vertėtų išskirti ir vestuvių sezoną, tokios šventės yra labai svarbios, o depiliacija prilygsta tokiam pačiam svarbumui kaip ir nagų lakavimas.

Mano darbas tikrai paveikė mano pačios asmeninį gyvenimą, nes dienas aš praleidžiu klausydamasi svetimų žmonių problemų, todėl kartais jaučiu, jog tapau savotiška pikta teta savo pačios draugams. Man būtų labai paprasta naktimis galvoti apie mano klientų bėdas ir rūpesčius, todėl nuolatos turiu sau priminti, kad to daryti nereikia. Negaliu ant savo pečių užkrauti viso jų streso.

Niekada nekeisčiau savo darbo. Aš myliu savo klientus, kurie mano kabinetą palieka laimingi ir jausdamiesi lengvesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų