REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. Vida Press)

Gegužės 6-ąją dieną princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle pagaliau tapo tėvais – karališkajai porai gimė sūnelis.

9

Gegužės 6-ąją dieną princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle pagaliau tapo tėvais – karališkajai porai gimė sūnelis.

REKLAMA

Kaip pranešta oficialioje poros „Instagram“ paskyroje, berniukas svėrė 3,2 kilogramo, o jo vardas – Archie.

Žinoma astrologė Lisa Stardust ėmėsi mažojo berniuko ir neseniai užsienio žiniasklaidai papasakojo, kokiomis savybėmis berniukas bus linkęs pasižymėti. Tai, ką moteris pranešė, nustebino ne vieną, mat nepaisant to, kad jis turės daugybę gerų savybių, kai kas apie jį kelia ir nerimą.

Pasak astrologės, mažasis vaikelis yra gimęs po Jaučio ženklo. Tai reiškia, kad jis bus itin tvirto charakterio, energingas, tačiau kartu ir mėgstantis varžytis, atletiškas. Tiesa, taip pat jis jaus silpnybę ir geriems daiktams.

„Jam patiks menas, puikus maistas ir gera muzika. Tačiau taip pat jis bus maištautojas, norės pakeisti karališkąją šeimą. Jis dievins prabangius daiktus, tačiau širdyje taip pat bus tikras filantropas. Už viską svarbiau jam bus ne gauti, o duoti viską, ką turi geriausio, kitiems – tai jis bus paveldėjęs iš Meghan“, – sako L. Stardust.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad ateityje jo laukia ir sunkumai su tėvu princu Harry. Anot astrologės, vaikinas ateityje su tėvu imsis verslo, kuriam žūtbūt norės vadovauti. „Jis norės prieštarauti taisyklėms, kurias iškels jo tėvas, nes į jį žiūrės tik kaip į žaismingą ir kūrybingą, nevadovaujantį asmenį“, – netikėtą faktą pateikė ji.

REKLAMA

Tiesa, iš mamos M. Markle vaikelis, pasak astrologės, taip pat bus paveldėjęs ir vieną ydą – materialistiškumą. Tačiau L. Stardust prideda, kad tai per daug nestebina – juk vis dėlto kūdikis gimė karališkojoje šeimoje.

„Jo mama norės būti jam geriausia drauge ir siūlys patarimus visą gyvenimą“, – apie santykius su hercogiene pasakojo astrologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų