REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Jurijus Veklenko pirmąkart užlipo ant Eurovizijos scenos (nuotr. Thomas Hanses)

Antradienio popietę Tel Avive esančioje „Expo“ arenoje prasidėjo „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyvių repeticijos. Trečiasis į sceną taip pat lipo ir Jurijus Veklenko, kuris repetavo net 30 minučių.

20

Antradienio popietę Tel Avive esančioje „Expo“ arenoje prasidėjo „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyvių repeticijos. Trečiasis į sceną taip pat lipo ir Jurijus Veklenko, kuris repetavo net 30 minučių.

REKLAMA

Kelis kartus savo dainą perdainavęs Jurijus išliko ištikimas nacionalinės atrankos finale matytam pasirodymui. Jis tikisi gerbėjus ir komisijos narius papirkti savo jausmingu, bet minimalistiniu, pasirodymu.

Per daug niekas nuo pasirodymo Lietuvoje nepasikeitė – Jurijus scenoje pasirodo visiškai vienas, o jam pritariančios keturios vokalistės slepiasi užkulisiuose.

Didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje taip pat skirta daugiau dėmesio ir atlikėjo apšvietimui – fone už Jurijaus dažnai arena pasipuošia auksine ir raudona spalva, o kūrinio pabaigoje ekranuose pasirodo bėgančių žmonių siluetai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, daugelį neramina tai, jog Jurijus pasirodė tarp dviejų, favoritais laikomų, atstovų – Maltos ir Rusijos.

Vis dėlto pats Jurijus tikino, kad yra susikoncentravęs į savo pasirodymą ir tikisi į Lietuvą parvežti nugalėtojo titulą.

REKLAMA

Primename, kad Jurijus taip pat jau kartą lankėsi Tel Avive – čia balandžio pradžioje buvo filmuojamas atvirutės vaizdo klipas, kuris yra rodomas prieš dalyvio pasirodymą.

Atlikėjas prasitarė, kad filmavosi su gražiomis izraelietėmis, tačiau liaupsių lietuvėms taip pat nepagailėjo.

„Filmavosi kelios merginos, galiu pasakyti labai nedaug, kelis raktinius žodžius. Gražios merginos, parašiutas ir saulėlydis. Izraelietės gražios, bet lietuvės yra gražiausios pasaulio moterys ir merginos“, – juokėsi J. Veklenko.

Jurijus taip pat minėjo, kad vizito Izraelyje metu jau spėjo apsižiūrėti, kuriame sporto klube šalia viešbučio jis galės sportuoti. Meilę sportui jis pajuto ne taip jau ir seniai, tačiau be jo, tikina, gyventi negali.

REKLAMA
REKLAMA

„Sportuoju kiekvieną dieną, po 2-3 valandas. Kaip išeina, šiuo metu, deja, šiek tiek mažiau“, – sakė vaikinas.

Ne paslaptis, kad šiemet „Eurovizijoje“ pasirodys itin daug simpatiškų atlikėjų. Vienas jų – ir lietuvis Jurijus. Paklausus, ar jis nebijo konkurencijos, šis tik nusijuokė: „Visur buvo konkurencija, ji buvo ir Lietuvoje, tik ten ji bus žymiai nuožmesnė. Aš tiesiog išliksiu savimi ir parodysiu tai, kuo esu, ir savo geriausią pusę Europai ir likusiam pasauliui. Mažiausiai dėl to pergyvenu, kas laimės Europos vyrų grožio konkursą“, – juokėsi atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų