REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame gegužės 7 horoskopą 12 zodiako ženklų, sužinokite, kas jūsų laukia šiandien.

Pateikiame gegužės 7 horoskopą 12 zodiako ženklų, sužinokite, kas jūsų laukia šiandien.

REKLAMA

Avinas

Mintys suksis apie neišspręstus finansinius reikalus. Galbūt pavyks išsiderėti norimas sąlygas, nuolaidas. Tačiau reikalai gali ir beveik nepajudėti iš vietos, nepaisant pastangų. Seksualinis interesas gundys leistis į nuotykį.

Tauras

Diena bus kupina dalykinių rūpesčių, juridinių klausimų. Jums reikėtų labiau gilintis į esmę, būti realistais. Kontaktuose padės humoras ir optimistinis požiūris.

Dvyniai

Diena bus kupina darbų, pareigų. Tikėtini atsakingi pokalbiai su kolegomis, vadovais. Galite sudominti įtakingą asmenį. Gali sustiprėti jūsų pozicijos darbe, versle.

Vėžys

Ramiai apgalvokite, nuo ko pradėti svarbiausius darbus. Pasistenkite suderinti troškimus su galimybėmis. Jeigu pasinaudosite pakvietimu į renginį ar susitikimą, sužinosite kai ką reikšminga.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Seksis meninė, medicininė veikla. Tačiau labiausiai norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Būtų gerai, kad niekas nekvaršintų galvos ir netrukdytų darbuotis vienumoje arba leistų patinginiauti. Tai ypač svarbu, jei nekaip jaučiatės.

REKLAMA

Mergelė

Diena bus kupina įvykių ir kontaktų. Regis, jums pavyks rasti kompromisą ir tarpusavio supratimą, bendraujant su tais, nuo kurių priklauso aktualaus reikalo sėkmė.

Svarstyklės

Galite šį tą nuveikti, nuspręsti dėl nuosavybės ar dėl komercinių susitarimų, verslo, arba apsispręsti, kaip elgtis su pinigais: pasiduoti norui išlaidauti, ar susiimti ir pataupyti.

Skorpionas

Intensyviai bendraudami šiandien galite atrasti atsakymus į opius klausimus. Kažkuo gali pasitarnauti naujausia informacija, reklama. Seksis teikti ir imti interviu, reklamuoti(s), demonstruoti žinias.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Bet kokie nukrypimai nuo įprasto kels įtampą, nepasitenkinimą. Įmanomas kompromituojamas nutikimas. Geriausiai šiandien seksis tvarkyti šeiminius, buitinius reikalus.

Ožiaragis

Tikriausiai rūpės naudingos pažintys, sportas,vaikai, žaidimai, pobūviai. Padidės jūsų populiarumas tarp priešingos lyties asmenų. Galite būti viliojami į meilės pinkles. Dėl esminių dalykų apsispręsti reikėtų ne iškart, o viską pasvėrus.

Vandenis

Ši diena žada pokalbių dalykinėmis ir medicinos temomis. Galite išgirsti aktualią žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija. Galbūt reikės prisiimti atsakomybę, susitaikyti su didesniu darbo krūviu ar pan.

Žuvys

Šiandien jums gali tekti vykdyti ne itin malonias pareigas, aiškintis susikomplikavusius santykius. Turbūt nepakankamai realistiškai vertinsite situaciją. Nepulkite įgyvendinti kažkieno įpirštos minties, kol visko gerai neapsvarstėte.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų