REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Jurijus Veklenko (nuotr. facebook.com)

Ankstyvą sekmadienio rytą šių metų Lietuvos „Eurovizijos“ viltis – Jurijus Veklenko – su gausia palyda išvyko į Izraelio sostinę Tel Avivą, kur šiemet sieks pergalės populiariausiame dainų konkurse.

27

Ankstyvą sekmadienio rytą šių metų Lietuvos „Eurovizijos“ viltis – Jurijus Veklenko – su gausia palyda išvyko į Izraelio sostinę Tel Avivą, kur šiemet sieks pergalės populiariausiame dainų konkurse.

REKLAMA

Jau 5 valandą ryto Vilniaus oro uoste stoviniavęs Jurijus neslėpė pakilios nuotaikos ir plačios šypsenos, kuri neblėso iš jo veido.

Kiek anksčiau vaikinas pasakojo, kad jaučiasi pailsėjęs ir pasiryžęs pasirodyti kaip įmanoma geriau.

Antrajame pusfinalyje gegužės 16-ąją pasirodysiantis Jurijus taip pat minėjo, kad lagamine turi ir sėkmę nešantį drambliuką, kurį jam padovanojo mama.

Tiesa, dar prieš kelias dienas šalies vadovė Dalia Grybauskaitė Jurijui įteikė trispalvę, kurią jis nešis kartu su savimi į dainų konkursą.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad tiesioginės tv3.lt konferencijos metu J. Veklenko taip pat prasitarė, ko galime tikėtis iš jo pasirodymo su daina „Run With The Lions“ ant didžiosios „Eurovizijos“ dainų konkurso scenos.

REKLAMA

„Pasirodymas tikrai radikaliai nebuvo keistas ir aš jo tikrai nekeisiu. Aš savo giesmės nepakeičiau – man labai patinka minimalizmas ir aš lieku prie jo.

Atsivėrusios didesnės galimybės mums leis padaryti geresnį šou, įspūdingesnį vaizdą, nes scena bus žymiai didesnė palyginus su tuo, ką galėjome leisti sau Lietuvoje.

Išnaudosime visas technines galimybes, kad pagyvintume patį pasirodymą. Nebūtinai fejerverkai, nebūtinai bėgančiais gyvais liūtais, bet pačią sceną, erdvę, kaip viskas juda, galima žymiai protingiau išnaudoti“, – drąsiai kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Jurijus taip pat jau kartą lankėsi Tel Avive – čia balandžio pradžioje buvo filmuojamas atvirutės vaizdo klipas, kuris yra rodomas prieš dalyvio pasirodymą.

Atlikėjas prasitarė, kad filmavosi su gražiomis izraelietėmis, tačiau liaupsių lietuvėms taip pat nepagailėjo.

„Filmavosi kelios merginos, galiu pasakyti labai nedaug, kelis raktinius žodžius. Gražios merginos, parašiutas ir saulėlydis. Izraelietės gražios, bet lietuvės yra gražiausios pasaulio moterys ir merginos“, – juokėsi J. Veklenko.

Jurijus taip pat minėjo, kad vizito Izraelyje metu jau spėjo apsižiūrėti, kuriame sporto klube šalia viešbučio jis galės sportuoti. Meilę sportui jis pajuto ne taip jau ir seniai, tačiau be jo, tikina, gyventi negali.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sportuoju kiekvieną dieną, po 2-3 valandas. Kaip išeina, šiuo metu, deja, šiek tiek mažiau“, – sakė vaikinas.

Ne paslaptis, kad šiemet „Eurovizijoje“ pasirodys itin daug simpatiškų atlikėjų. Vienas jų – ir lietuvis Jurijus. Paklausus, ar jis nebijo konkurencijos, šis tik nusijuokė: „Visur buvo konkurencija, ji buvo ir Lietuvoje, tik ten ji bus žymiai nuožmesnė. Aš tiesiog išliksiu savimi ir parodysiu tai, kuo esu, ir savo geriausią pusę Europai ir likusiam pasauliui. Mažiausiai dėl to pergyvenu, kas laimės Europos vyrų grožio konkursą“, – juokėsi atlikėjas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų