REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Perspėja net kelis Zodiako ženklus: nepadarykite lemtingos klaidos

Gegužės 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Iki pietų aiškinkitės teisybę: jums pavyks rasti siūlo galą, vedantį prie išdaviko. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui.

Tauras

Jei ne itin gerai jaučiatės, nesiimkite atsakingų darbų, nevažinėkite automobiliu. Verta pasikviesti bičiulių į svečius ar patiems pas draugus išsiruošti.

Dvyniai

Tikėkite savo sėkme, asikliaukite mylimu žmogumi. Tvarkant reikalus galima rizikuoti, jei iš anksto esate pasirengę įvairiems netikėtumams.

Vėžys

Iki popietės pasiseks sprendžiant sudėtingas problemas. Tik būkite atidesni, ar artimieji, mylimas žmogus nepasigenda jūsų dėmesio, šilumos?

Liūtas

Iki pietų neblogas laikas apmąstyti tolesnę veiklą, savo finansines perspektyvas. Jei į galvą ateis idėjų, verta jas panagrinėti, jos duos naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiuo metu jums reikia ramaus poilsio namuose. Nesiimkite jokių svarbių reikalų, būkite atsargesni su pinigais.

Svarstyklės

Nepersistenkite, kad ir kuo užsiimsite, venkite kategoriškų sprendimų: galite pakenkti sau ir savo finansiniams reikalams. Nepatartina vakare vaikščioti po parduotuves.

REKLAMA

Skorpionas

Degate entuziazmu, esate kupini vilčių, karštų troškimų, ir tai gana greit išsipildys. Tinkamas laikas spręsti buitines problemas.

Šaulys

Tai geras metas veiklai: tai, kam seniai ruošėtės, dabar gali pavykti, tiesa, kiek kitaip, nei manėte. Kita vertus, forsuoti situaciją šiandien nereikėtų, jei iškart susidursite su kliūtimis, nesusipratimais, atsitraukite.

Ožiaragis

Namų rūpesčiai ne slėgs, o, atvirkščiai, nuramins, suteiks tvirtumo. Tai mažų džiaugsmų, linksmų netikėtumų metas. Būtinai pasikvieskite senų šeimos draugų: tikrai bus apie ką maloniai pasišnekėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Net jei ne viskas klostysis taip, kai norisi, net jei kai kurie reikalai strigs vietoje, tai puikus laikas. Pakovokite už save bei šeimos interesus. Vakarą būtinai praleiskite su artimaisiais.

Žuvys

Dabar jūs itin kūrybingi bei išradingi, tad imkitės to, kas nepavyko per savaitę. Tiktų ieškoti ir pagalbininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų