REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Sudegė kompozitoriaus Ramūno Motiekaičio namai (nuotr. asm. archyvo ir LMIC)

Balandžio viduryje garsaus kompozitoriaus Ramūno Motiekaičio namuose įvyko skaudi tragedija – sudegė jo namai.

8

Balandžio viduryje garsaus kompozitoriaus Ramūno Motiekaičio namuose įvyko skaudi tragedija – sudegė jo namai.

REKLAMA

Iškart po nelaimės R.Motiekaitis pasakojo likęs be nieko – iki pamatų sudegė ir namai, ir daiktai. Vis tik praėjus daugiau nei savaitei – situacija pasikeitė ir dabar vyras viešai siunčia žinią visiems, ištiesusiems pagalbos ranką.

Įvykus gaisrui. Ramūnas į lauką išėjo vos su šlepetėmis. „Prisiglaudžiau pas tėvus, bet iš esmės esu „su keleivio drabužiais ir elgetos rūbais“, 600 eurų nesiekiančia alga ir trimis nepilnamečiais vaikais“, – įraše po nelaimės sakė kompozitorius.

Praėjus dviem savaitėms po viską atėmusio gaisro, garsus lietuvis kreipėsi į draugus, kolegas, gimines, kaimynus ir nepažįstamus žmones.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjus dviem savaitėms po viską atėmusio gaisro jūsų dėka esu apdovanotas supratimu lydėsiančiu mane visą tolesnį gyvenimą. Supratau, kad nebūna svetimo skausmo, supratau, kad mūsų vienybė nelaimėse yra galingesnė nei galvojame, o meilė stipresnė nei mirtis.

REKLAMA

Dar nežinau jūsų vardų, tačiau jau esu tikras, kad suaukota suma padės vėl po truputį atsistoti ant kojų ir galbūt iš naujo pradėti kurti namus, kurie bus ir jūsų namai.

Norėčiau kiekvieną apkabinti ir pažvelgti į akis. Norėčiau, kad kiekvienas iš mūsų žinotume, jog gyvename gebančių užjausti ir padėti žmonių bendruomenėje ir nebūsime palikti vieni nelaimės atveju. Kai išeinu į gatves ir matau žmones, vis nustebęs pagalvoju – o gal ji ar jis ištiesė man pagalbos ranką? Tai nauja, iš esmės pasikeitusi perspektyva, tai suvokimas, kad esami vienas kitam reikalingi ir mylimi.

REKLAMA
REKLAMA

Sielvartą laikui bėgant pakeis dėkingumas, viltis ir atvirumas. Jei šie jausmai taps dominuojantys ir skleidžiami visiems aplinkui – gyvensiu tikrai prasmingą gyvenimą.

Nuoširdžiai dėkoju už visokeriopą pagalbą“, - dėkingumo neslėpė žinomas vyras.

Primename, kad nelaimė įvyko dėl to, kad pats Ramūnas paliko pelenus su keliomis žarijomis ant terasos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų