REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamų astrologo Naglio Šulijos horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamų astrologo Naglio Šulijos horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Savaitės pradžia gali būti ganėtinai sudėtinga – ir tai, ką sakote ar darote, ne visiems gali patikti, ir gyvenimo malonumais pasimėgauti sunku, ir su jausmais keblumų gali būti. Laimė, antroje savaitės pusėje viskas normalizuosis, o dar ir piniginės naudos gauti nebus sunku. 

Jautis. Būsite puikios nuotaikos, veiklūs, išradingi, lengvai ir greitai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių dabar gali būti nemažai. Pirmoji savaitės pusė gali apdovanoti netikėtais atradimais, mintimis, idėjomis, kaip viskas turi būti, kad sektųsi, ir pan. Savo pinigus saugoti reikėtų savaitės pradžioje.

Dvyniai. Būsite labai energingi, linkę veikti greitai ir tiesmukai, o savaitės pradžioje dar ir maištingi, linkę užsiplieksti. Nereikia ir sakyti, kad geruoju tai nesibaigtų. Antroje savaitės pusėje būdinga puiki sportinė forma sugrįš. Piniginės naudos gali atnešti savaitės vidurys.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe bus svarbu ne darbas, o tai, kas šalia jo – santykiai, galbūt kokia nors „užklasinė veikla“: vargu ar šiuo metu ji jums seksis gerai, tad ramia sąžine galite ją patikėti kitiems. Geras metas svarstyti ateities planus ar imtis naujų didelių projektų. Naudos gali atnešti savaitės pabaiga.

REKLAMA

Liūtas. Nestigs darbo darbe, profesijos srityje. Atrodo, viską pavyks daryti greitai ir gražiai, o savaitės pradžia gali apdovanoti kiek netikėtais, tačiau vertingais ir naudingais sprendimais arba idėjomis. Keliaujantiems sklandumo gali pristigti savaitės pradžioje, apdairumas tuo metu labai praverstų.

Mergelė. Darbe, profesijos srityje pati sunkiausia gali būti savaitės pradžia – galimos kliūtys, nesusipratimai, tikslo siekti bus sunku. Patartina neskubėti, ir jau savaitės viduryje viskas vyks įprastu ritmu. Palankus metas keliautojams, taip pat dalykiniams ryšiams su užsieniu palaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Darbymetis darbe dar tik artėja, kol kas galima ir neskubėti. Kitose srityse veiksmo irgi nedaug. Savaitės pradžioje gali paaiškėti, kokie bus ar nebus santykiai su kai kuriais žmonėmis, sėkmė lydės tuos, kurie ieško finansinių išteklių savo veiklai plėsti ar tęsti.

Skorpionas. Dabar labai geras metas santykiams – ir dalykiniams, ir asmeniniams palaikyti bei puoselėti. Beje, dalykiniai ryšiai gali lengvai virsti asmeniniais, o asmeniniai gali tapti kažkuo naudingi. Galimi vertingi pasiūlymai, geros idėjos. Sveikata rūpintis patartina apdairiai, ypač pirmoje savaitės pusėje.

Šaulys. Nedideli darbai, kurių negalima atidėti, visokie įsipareigojimai reikalaus laiko, dėmesio ir pastangų. Teks imtis visko iš eilės ir nemurmėti, kita vertus, viskas vyks gana sklandžiai ir nevargins smarkiai. Būsite kūrybiški, bet savaitės pradžioje jūsų polėkis gali būti sustabdytas. Pratęsite vėliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Kai kuriuos sprendimus reikia daryti, nes taip reikia – namiškiai tai gali pajusti savaitės pradžioje, kai kurie asmeniniai santykiai irgi gali būti patikrinti. Bet niekas netrukdys smagiai pasilinksminti, būsite kūrybiški, bus lengva pralinksminti ir save, ir esančius šalia.

Vandenis. Dėmesys gali krypti namų, šeimos reikalų link – čia pavyks daug nuveikti ir nemažai sutvarkyti, taip pat ir biurokratinių reikalų, mat metas tam išties neblogas. Vis dar patiks sportinio tipo pramogos, tiktai savaitės pradžioje jos neprivalo vykti sklandžiai. Kaip ir susitikimai su draugais. Vėliau viskas susitvarkys.

Žuvys. Savaitės pradžioje patartina apdairiau elgtis su savo pinigais, bet vėliau naudos gauti vėl nebus sunku. Teks daug bendrauti, ir tai bus naudinga. Palankus metas mokytis ir dalytis žiniomis su kitais. Namie apdairumo gali pristigti pačioje savaitės pradžioje, bet vėliau vėl viskas vyks įprasta tvarka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų