REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
N.Kuznecova (nuotr. SCANPIX)
15

Rusė Natalija Kuznecova savo išvaizda sugebėtų įbauginti ne vieną žmogų. Kultūrizmo pasaulyje puikiai žinoma moteris - dar labai jauna, bet jau spėjusi užsiauginti raumenis, prilygstančius lietuvių galiūnui Žydrūnui Savickui. Ir tą N.Kuznecova padarė tikrai ne vien valgydama varškę ir vištieną.

27-erių N.Kuznecova jėgos sportu susidomėjo būdama dar visai jauna, o į sporto klubą pirmą kartą atėjo sulaukusi keturiolikos metų, sverdama vos 40 kilogramų. Dabar, kai nesivaržo varžybose, ji sveria tris kartus daugiau!

Įspūdingų formų rusė yra pasaulio rankų lenkimo čempionė. Jai priklauso ir štangos stūmimo bet atkėlimo čempionės titulai ir rekordai.

Ji atvirai kalba apie anabolinių steroidų vartojimą. Moteris dažniausiai pumpuoja į save tokius preparatus kaip primobolaną, anavarą, augimo hormoną, insulino injekcijas, peptidus. N.Kuznecova yra pripažinusi, kad vartoja preparatus, kurie blokuoja moteriško hormono estrogeno gamybą.

REKLAMA
REKLAMA

Sportininkė taip pat atskleidė, kad yra biseksuali. Nepaisant to ji vedusi ir šiuo metu dirba Maskvoje, kultūrizmo trenere.

Anksčiau N.Kuznecovos gyvenimas buvo sunkesnis. Ji reklamuodavosi įvairiuose forumuose, kur ieškodavo, kas galėtų suteikti paramą, mat moteris buvo įsiskolinusi, siekdama pasiekti tokią sportinę formą. Dabar ji turi keletą rėmėjų, tarp kurių puikuojasi kompanijos, pardavinėjančios anabolinius steroidus.

REKLAMA

Beje, prieš metus rusė įsiamžino su Ž.Savicku ir nuotrauka gali priversti išsižioti. Sportininkų keliai susikirto Vokietijoje vykusioje sveikatingumo parodoje. Moters raumenys tokie dideli, kad stovėdama šalia Ž.Savicko ji atrodo ne ką mažesnė.

„Su legendiniu stipruoliu Big-Z“, - prie įkeltos nuotraukos rašė N.Kuznecova.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų