REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Deimantė Andriuškaitė ir Beyonce (tv3.lt fotomontažas)

Manekenė Deimantė Andriuškaitė jau kurį laiką savo gyvenimą kuria už Atlanto, o jos, kaip modelio darbas, pastaruoju metu tapo itin sėkmingas – viena po kitos mergina dalyvauja žinomų žurnalų fotosesijose.

33

Manekenė Deimantė Andriuškaitė jau kurį laiką savo gyvenimą kuria už Atlanto, o jos, kaip modelio darbas, pastaruoju metu tapo itin sėkmingas – viena po kitos mergina dalyvauja žinomų žurnalų fotosesijose.

REKLAMA

Negana to, visai neseniai ji išgyveno pačią tikriausią savo svajonę.

Pasirodo, kad „ELLE“ žurnalo fotosesijoje ji vilkėjo savo mylimiausios žvaigždės apdarus!

„Turėjome fotosesiją žurnalui. Ir dizaineris atnešė man būtent šį „bodį“, kuris buvo sukurtas Beyonce koncertui. Maniau, kad iš laimės numirsiu“, – neslėpė D. Andriuškaitė.

Pasirodo, kad su šiuo lateksiniu apdaru Beyonce koncertavo „Formation“ pasauliniame ture. Tiesa, kaip ir pridera tokio lygio žvaigždei, šiuo įspūdingu apdaru, pasirodo, pasipuošti nėra taip lengva.

„Pripažinsiu – apsirengti tokį iš latekso padarytą bodį nėra lengva. Prireikė kelių žmonių pagalbos, o kūnas buvo padengtas tam tikra pudra, nes kitaip būtų nepavykę jo užsivilkti“, – detales atskleidė Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA

Manekenė – didžiausia šios atlikėjos gerbėja, nepraleidžianti jos koncertų. „Gimtadienio proga išvažiavome su geriausia drauge į jos koncertą Barselonoje. Moku turbūt visas jos dainas ir klausau kasdien. Kai kažkas paklausia, kokią žvaigždę norėtum sutikti gyvenime, tai yra tik Beyonce. Man ji – tobula moteris. Todėl, kai pasakė, kad čia jos apranga ir parodė jos nuotrauką, buvo tikrai nerealu“, – naujienų portalui tv3.lt pasakojo Deimantė.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad D. Andriuškaitė Lietuvoje matoma vis rečiau – šiuo metu mergina stengiasi įsitvirtinti Los Andžele.

„Galiu vadinti šiuos metus savo aukso amžiumi. Turiu daug fotosesijų su garsiais žurnalais ir dizaineriais“, – intrigavo moteris.

Ji pasakojo, kad pastaruoju metu dirbo su daugybe garsių fotografų, o dėl fotosesijų metu ne tik megzdavo pažintis, bet turėdavo ir keliauti. Vis dėlto D. Andriuškaitė atvira – būti modeliu nėra taip paprasta, kaip daugelis galėtų įsivaizduoti.

Paklausta, su kokiais iššūkiais susidurti tenka dažniausiai, moteris pripažino: „Visų pirma, tai konkurencija. O visų antra, figūra, svoris, išvaizda turi būti nepriekaištinga. Beje, kuo natūralesnė.“

Nepaisant to, žinomai moteriai tikrai puikiai sekasi – neseniai ji dalyvavo „ELLE“ žurnalo fotosesijoje, žinomo JAV milijonieriaus – James Goldstein – namuose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų