REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Premjeras Saulius Skvernelis antradienį paskelbė, kad jeigu laimėtų prezidento rinkimus, šalies ministru pirmininku siūlytų Kauno merą Visvaldą Matijošaitį, dabartinį ekonomikos ir inovacijų ministrą Virginijų Sinkevičių arba energetikos ministrą Žygimantą Vaičiūną.

 

S. Skvernelis pabrėžė, kad vienašališkai siūlyti naujojo premjero negalėtų, šias kandidatūras pats teiktų aptarti valdančiajai daugumai.

„Aš siūlyčiau V. Matijošaičio, V. Sinkevičiaus ir Ž. Vaičiūno kandidatūras valdančiajai daugumai svarstyti kaip realius žmones, galinčius pusantrų metų toliau tęsti šios Vyriausybės darbą ir įgyvendinti Vyriausybės programą“, – žurnalistams sakė ministras pirmininkas.

Naujausios „Vilmorus“ apklausos duomenimis, per prezidento rinkimus už valdančiųjų „valstiečių“ kandidatą S. Skvernelį balsuotų 16,7 proc. žmonių, jis reitingų lentelėje atsilieka nuo ekonomisto Gitano Nausėdos ir opozicinių konservatorių kandidatės Ingridos Šimonytės.

S. Skvernelis sakė vertinantis savo šansus rinkimuose „lygiai taip pat, kaip ir kiekvienas iš likusių aštuonių kandidatų“.

„Visų šansai ir galimybės yra vienodos“, – kalbėjo premjeras.

Prezidento rinkimai vyks gegužės 12 dieną.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų