REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė neslepia - ji dalijasi receptu, kurį išbandė įkvėpta kolegės. Ši jai patarė šaltibarčšius gaminti su natūraliu jogurtu. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė neslepia - ji dalijasi receptu, kurį išbandė įkvėpta kolegės. Ši jai patarė šaltibarčšius gaminti su natūraliu jogurtu. 

REKLAMA

Pabandžiusi suprato, kad tai, jos žodžiais tariant, patys pačiausi šaltibarščiai, kokius tik įmanoma valgyti. 

Jums reikės: 

vieno litro kefyro, 400 gr. natūralaus jogurto, 2-3 virtų burokėlių, agurkų (šviežių), svogūno laiškų, krapų, druskos

Gaminimo eiga:

Kefyrą ir jogurtą sumaišiau. Burokine trintuve sutarkavau burokėlius, smulkiai supjausčiau agurkus, svogūno laiškus ir krapus.

Daržoves sudėjau į kefyrą su jogurtu, pagardinau druska ir išmaišiau. Viskas. Šaltibaršiai pagaminti.

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų