REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki didžiojo „Eurovizijos“ dainų konkurso lieka vos kelios savaitės – antrajame pusfinalyje, gegužės 16 dieną, savo jėgas su kitų šalių atstovais išbandys ir šių metų Lietuvos viltis – Jurijus Veklenko.

Iki didžiojo „Eurovizijos“ dainų konkurso lieka vos kelios savaitės – antrajame pusfinalyje, gegužės 16 dieną, savo jėgas su kitų šalių atstovais išbandys ir šių metų Lietuvos viltis – Jurijus Veklenko.

REKLAMA

tv3.lt tiesioginėje konferencijoje pasirodęs Jurijus išliko kaip visuomet ramus ir susikaupęs. „Esu intravertas, kai man to reikia, bet yra toks mygtukas, kurį aš įjungiu – sceninė persona“,– juokėsi jis.

J. Veklenko taip pat prasitarė, ko galime tikėtis iš jo pasirodymo su daina „Run With The Lions“ ant didžiosios „Eurovizijos“ dainų konkurso scenos.

„Pasirodymas tikrai radikaliai nebuvo keistas ir aš jo tikrai nekeisiu. Aš savo giesmės nepakeičiau – man labai patinka minimalizmas ir aš lieku prie jo.

REKLAMA
REKLAMA

Atsivėrusios didesnės galimybės mums leis padaryti geresnį šou, įspūdingesnį vaizdą, nes scena bus žymiai didesnė palyginus su tuo, ką galėjome leisti sau Lietuvoje.

REKLAMA

Išnaudosime visas technines galimybes, kad pagyvintume patį pasirodymą. Nebūtinai fejerverkai, nebūtinai bėgančiais gyvais liūtais, bet pačią sceną, erdvę, kaip viskas juda, galima žymiai protingiau išnaudoti“, – drąsiai kalbėjo jis.

Tiesa, Jurijus taip pat jau kartą lankėsi Tel Avive – čia balandžio pradžioje buvo filmuojamas atvirutės vaizdo klipas, kuris yra rodomas prieš dalyvio pasirodymą.

Atlikėjas prasitarė, kad filmavosi su gražiomis izraelietėmis, tačiau liaupsių lietuvėms taip pat nepagailėjo.

„Filmavosi kelios merginos, galiu pasakyti labai nedaug, kelis raktinius žodžius. Gražios merginos, parašiutas ir saulėlydis. Izraelietės gražios, bet lietuvės yra gražiausios pasaulio moterys ir merginos“, – juokėsi J. Veklenko.

REKLAMA
REKLAMA

Jurijus taip pat minėjo, kad vizito Izraelyje metu jau spėjo apsižiūrėti, kuriame sporto klube šalia viešbučio jis galės sportuoti. Meilę sportui jis pajuto ne taip jau ir seniai, tačiau be jo, tikina, gyventi negali.

„Sportuoju kiekvieną dieną, po 2-3 valandas. Kaip išeina, šiuo metu, deja, šiek tiek mažiau“, – sakė vaikinas.

Ne paslaptis, kad šiemet „Eurovizijoje“ pasirodys itin daug simpatiškų atlikėjų. Vienas jų – ir lietuvis Jurijus. Paklausus, ar jis nebijo konkurencijos, šis tik nusijuokė: „Visur buvo konkurencija, ji buvo ir Lietuvoje, tik ten ji bus žymiai nuožmesnė. Aš tiesiog išliksiu savimi ir parodysiu tai, kuo esu, ir savo geriausią pusę Europai ir likusiam pasauliui. Mažiausiai dėl to jaudinuosi, kas laimės Europos vyrų grožio konkursą“, – juokėsi atlikėjas.

Išgirskite daugiau pikantiškų detalių bei paklausykite dainos su Inga Jankauskaite pristatymo – tv3.lt diskusijoje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų