REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moteris (nuotr. 123rf.com)

Trokštate sužinoti kas jūsų laukią šią savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

36

Trokštate sužinoti kas jūsų laukią šią savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Venera jus skatins siekti naujų kūrybinių aukštumų, norėsite išmokti ko nors naujo ir išleisite nemažai pinigų specialiajai literatūrai ar kursams. Naujos žinios ne tik paįvairins jūsų gyvenimą, bet ir padės geriau susivokti savyje. Kad suartėtumėte su antrąja puse, įsigilinkite į poelgių motyvus ir parinkite tinkamą raktelį mylimojo širdžiai. Vienišiams žvaigždės pataria mažiau sėdėti namuose – tik taip galėsite sutikti sau skirtąjį.

JAUTIS. Venera jums dovanos daug malonių įspūdžių keliaujant, bendraujant su naujais pažįstamais, naujų žinių ir patirties. Laisvės siekis skatins drąsius ir originalius poelgius: galbūt įstosite į kokią nors organizaciją ar pradėsite savo verslą, pakeisite darbą ar imsite flirtuoti. Blogiausia, kad viskas vyks spontaniškai, neapgalvotai, ir tikrai pakenks ilgalaikių santykių stabilumui. Elkitės išmintingai, sako žvaigždės, antraip teks gailėtis.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Veneros veikiami džiaugsitės gyvenimu, filosofiškai žvelgdami į pasitaikančias problemas. Iš draugų pasisemsite sėkmingų idėjų, naudingų patarimų. Bus daug meilės ir romantikos, pasimatymų, todėl kiti reikalai nusistums į antrą planą. Jausite priešingos lyties dėmesį, tad jei pasistengsite kam nors patikti – sėkmė garantuota. Svarbiausia, sako žvaigždės, išsirinkti tinkamą meilės objektą, kad vėliau netektų juo nusivilti.

REKLAMA

VĖŽYS. Marsas padės jums nugalėti ir kliūtis, ir konkurentus, trukdančius siekti tikslų. Seksis, jei laikysitės atokiau nuo rizikingų avantiūrų, neregsite intrigų. Jeigu bičiulis kreipsis į jus, prašydamas paskolinti pinigų verslui ir tapti partneriu, sutikite – tikrai neteks gailėtis. Asmeniniame gyvenime atsiras daugiau aistros ir intymumo, tai džiugins jūsų mylimuosius. Kad ir ko siektumėte, veikite atvirai ir garbingai, pataria žvaigždės.

LIŪTAS. Venera padės susitvarkyti asmeninius santykius: matysite ir nesėkmių priežastis, ir galimybes situacijai pagerinti. Šeima pareikalaus daug dėmesio, o vaikų problemos privers jaudintis. Santykiai su antrąja puse priklausys nuo jūsų pastangų. Siekdamas naudos, artimas bičiulis gali ir išduoti, ir prikiaulinti. Žvaigždės sako, kad dėl to nereikėtų nusivilti draugyste – juk ne kasdien taip būna.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Veneros padėtis į tarpasmeninius santykius gali įnešti disharmonijos ir įtampos. Konfliktų išvengsite, jei būsite nuolaidesni. Tikrinkite gaunamą informaciją, ypač jei ja remdamiesi turėtumėte priimti svarbius sprendimus. Stenkitės būti įvykių centre – tai leis jums kontroliuoti situaciją ir išvengti klaidų. Porų bendravime atsiras daugiau abipusio švelnumo. Žvaigždės sako, kad būsite pernelyg įtarūs, tad venkite nepagrįsto pavydo pliūpsnių.

SVARSTYKLĖS. Veneros dėka maudysitės meilės ir sėkmės jūroje. Mylimasis atsakys į jūsų jausmus, lengvai užkariausite trokštamo asmens širdį. Sustyguosite savo santykius su aplinkiniais. Kolegos ir vadovai pagaliau įvertins jūsų kūrybines idėjas ir pradės jas realizuoti. Spinduliuojanti charizma padės jums pakelti savo prestižą sociume. Kad neišgąsdintumėte lemties, nesielkite lengvabūdiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Aktyvus Marsas padės jums atsidurti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku, intensyviai dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Aktyvumui turės įtakos ne tik noras į kitus pasižiūrėti, save parodyti, bet ir naujų pažinčių poreikis. Mažiau rūpės šeimos reikalai, tačiau tai nepakenks jūsų ir partnerio tarpusavio supratimui. Priešingai – namiškiai gana noriai perims jūsų pareigas, kad jums lengviau būtų siekti žvaigždžių pažadėtos karjeros aukštumų.

ŠAULYS. Dėl Merkurijaus padėties kelyje tikslo link bus ir sunkumų, ir kliūčių. Kai kurie reikalai gali atsidurti akligatvyje, tačiau ši padėtis laikina. Sprendimą rasite, jei nepanikuosite ir viską rimtai apsvarstysite. Jūsų nervingumas ir jautrumas paveiks asmeninius santykius. Žvaigždės pataria neskubėti su išvadomis: tikrieji atsakymai į jus jaudinančius klausimus slypi širdies gilumoje, o laikas netrukus viską sustatys į savo vietas.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Įtempta Marso padėtis kels konkurencinę įtampą, gali tekti ne juokais pakovoti. Kai kurie pakeis darbovietę ar pareigas. Lengviau išgyvensite šį periodą, jei būsite nuolaidesni, lankstesni, o sprendimus priimsite netempdami gumos. Jūsų priekabumas ir smulkmeniškumas gali išprovokuoti rimtus konfliktus ar net skyrybas su mylimaisiais. Žvaigždės palaikys tuos, kurie gebės prisitaikyti, susitaikyti ir be reikalo nedrums vandens.

VANDENIS. Merkurijus palankus, tad visos suplanuotos kelionės, komandiruotės bus naudingos. Atsiras naujų kūrybinių planų ir galimybių juos įgyvendinti, tačiau konkurentai gali išversti jus iš balno, jeigu neturėsite pakankamai profesinių žinių ir įgūdžių. Galimas naujas susižavėjimas, kuris kol kas bus tik platoniškas. Žvaigždės pataria visose srityse vengti kardinalių pokyčių ir sustiprinti senus ryšius.

ŽUVYS. Įtempta Merkurijaus padėtis nulems kuklesnius, nei tikėjotės, rezultatus, tačiau perspausti situacijos neverta. Bus geriau, jei išlauksite savo valandos. Meilės reikaluose iniciatyvos nerodysite. Tačiau tie, kurie myli, mylės ir toliau, o tie, kurie dar tik įsimylėję, kentės nuo jūsų atsiskyrimo ir abejingumo. Žvaigždės mano, kad naudingiausia šiuo metu kaupti jėgas ir patirtį, kad šiek tiek vėliau galėtumėte atgimti tarsi feniksas iš pelenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų