REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sau pažadėjote, kad prieš vasarą numesite nereikalingus kilogramus, bet pažadas liko neįgyvendintas?

Sau pažadėjote, kad prieš vasarą numesite nereikalingus kilogramus, bet pažadas liko neįgyvendintas?

REKLAMA

Healthline.com dalinasi paprastais patarimais, kurie ne tik jums padės padailinti kūno formas, bet ir suteiks gerus sveiko gyvenimo įpročius.

Gerkite vandenį prieš valgį

Tiksliau, gerkite vandenį 30 minučių prieš valgį. Viena studija parodė, kad 30 minučių prieš valgį išgertas vanduo padeda numesti 44% daugiau svorio per 3 mėnesius.

Lėtai kramtykite maistą

Valgydami maistą neskubėkite ir ilgai kramtykite. Tie, kurie greitai valgo, greičiau priauga daugiau svorio. Lėtas valgymas greičiau suteikia sotumo jausmą ir padidina svorį mažinančius hormonus.

Stebėkite svorį kiekvieną dieną

Sverkitės kiekvieną dieną. Įvairios studijos parodė, kad žmonės, kurie sveriasi kiekvieną dieną, greičiau numeta svorio ir labiau jį kontroliuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Gerai išsimiegokite

Kiekvieną dieną gerai išsimiegokite. Prastas miegas yra vienas iš faktorių, lemiančių svorio padidėjimą. Todėl miegokite ir pailsėkite.

REKLAMA

Valgykite neapdorotą maistą

Rinkitės sveiką, neapdorotą maistą. Galite pasirinkti dietą, kurios pagrindą sudaro neapdoroti maisto produktai. Toks maistas yra sveikesnis, leidžia greičiau pasijusti sočiu ir nesukelia persivalgymo.

Rinkitės maistinių skaidulų turintį maistą

Įvairios studijos parodė, kad maistinių skaidulų turintis maistas greičiau sudegina riebalus, ypač pilvo srityje. Maisto skaidulos, tokios kaip gliukomananas, taip pat gali padėti.

Venkite gėrimų su cukrumi

Venkite gėrimų su cukrumi ir vaisių sulčių. Juose yra daug priedų, kurie skatina riebalų kaupimą ir tikrai nepadeda greičiau numesti svorio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų