REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Ryto“ komandos niekaip neapleidžia skandalai.

Vilniaus „Ryto“ komandos niekaip neapleidžia skandalai.

REKLAMA

Trečiadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) akistatoje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai, geriausiai žinomi „B Tribūnos“ vardu nebuvo įleisti į rungtynes.

Ketvirtadienį tie patys „Ryto“ sirgaliai pateikė savo nuomonę dėl jų konflikto su klubo vadovais ir tai išdėstė atskirame tekste.

Tiesa, žiniasklaidos atstovams jo publikuoti neleido.

„Tai yra „Ryto“ fanų bendruomenės reikalas, todėl keliame šį tekstą į savo puslapį, o ne tiesiogiai į „Facebooką“. Tikimės, kad laikydamiesi etikos normų, kiti portalai neiškraipys žodžių, nekurs skandalingų antraščių. Neleidžiame dalintis šiuo tekstu.

Visas tekstas buvo rašytas prieš A. Guogos išstojimą. Norime, kad jo neliktų klube. Anksčiau ar vėliau. Jeigu po vasaros situacija klube nesikeis, B Tribūna VISAM LAIKUI stabdys šio klubo palaikymą ir planuos įkurti atskirą krepšinio klubą Vilniuje, kuris kiltų nuo žemiausių lygų, bet turėtų tinkamas vertybes ir nedarytų gėdos tikriems „Ryto“ fanams“,- rašome „B tribūnos“ puslapyje „Facebook“.

Vilniaus „Ryto“ sirgaliai taip pat išreiškė nepasitenkinimą ir dėl viešoje erdvėje nepublikuojamų klubui nepalankių naujienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų